Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Γ’ Εθνική: Άνοδος για τους “8”, πέφτουν όσοι είχαν μαθηματικά υποβιβαστεί

Στο τοπικό της Ευρυτανίας ο ΑΟ Ποταμιάς!

Την λύση του γρίφου της φετινής Γ’ Εθνικής έδωσε η Εκτελεστική επιτροπή της ΕΠΟ χωρίς να υπάρξουν εκπλήξεις σε σχέση με τα σενάρια που είχαν κυκλοφορήσει για άνοδο και υποβιβασμό.

Έτσι, την άνοδο στην παραπάνω κατηγορία, όποια κι αν αυτή είναι, θα πάρουν οι 8 πρωταθλητές των ομίλων, δηλαδή οι ΠανσερραϊκόςΑλμωπός ΑριδαίαςΠιερικόςΑΕΠ ΚοζάνηςΚαλλιθέαΡόδοςΑστέρας Βλαχιώτη και Επισκοπή,

Σε ότι έχει να κάνει με τον υποβιβασμό, επικράτησε το πιο θετικό σενάριο από τα τρία που είχαν διαρρεύσει καθώς αποφασίστηκε να υποβιβαστούν μόνο οι ομάδες που είχαν αποχαιρετήσει μαθηματικά την κατηγορία.

Aυτό σημαίνει πως από τον 3ο όμιλο, ο ΑΟ Ποταμιάς υποβιβάζεται στο ερασιτεχνικό πρωτάθλημα της Ευρυτανίας!

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ: 

“Η Ε.Ε. επικύρωσε ομόφωνα την πρόταση της Επιτροπής Διοργανώσεων για την άνοδο των 8 πρωταθλητών των ομίλων της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας και τον υποβιβασμό όσων σωματείων είχαν μαθηματικά υποβιβαστεί κατά τη διακοπή του πρωταθλήματος, λόγω της πανδημίας.

Ειδικά για τον όμιλο της Κρήτης, δεν θα υποβιβαστεί καμία ομάδα και θα ανέβουν οι πρωταθλητές και οι δευτεραθλητές των τεσσάρων (4) Ε.Π.Σ., ώστε το πρωτάθλημα της αγωνιστικής περιόδου 2020-21 να διεξαχθεί με 16 ομάδες.”

πηγή: sport365.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button