Άλλα αθλήματαΠόλο

«Γιαννακόπουλος και Αργυρόπουλοι θέλουν το πόλο του Παναθηναϊκού ανταγωνιστικό προς τον Ολυμπιακό»

Το deal του Δημήτρη Γιαννακόπουλου με τους Κωνσταντίνο και Βαγγέλη Αργυρόπουλο για την υποστήριξη του τμήματος πόλο του Παναθηναϊκού ανέλυσε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιάννης Κορακής.

Τις λεπτομέρειες της εισόδου των Κωνσταντίνου και Βαγγέλη Αργυρόπουλου στο τμήμα πόλο του Παναθηναϊκού ανέλυσε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο δημοσιογράφος που αποκάλυψε το deal, Γιάννης Κορακής.

«Είναι πολύ πετυχημένοι, έχουν μπει στο πόλο εδώ και πολύ καιρό. Ο Κωσνταντίνος Αργυρόπουλος ήταν και πολίστας στον Υδραϊκό. Στήριξαν πολύ στην πορεία του Υδραϊκού, είχαν σημαντική συμβολή στις επιτυχίες του, αφού μια ομάδα ανθρώπων των πήρε από τις χαμηλότερες κατηγορίες και την οδήγησε στην έξοδο στην Ευρώπη», σχολίασε αρχικά και συνέχισε:

«Οι αδερφοί Αργυρόπουλοι είναι Παναθηναϊκοί, αγαπούν πολύ το πόλο και θέλουν να δουν το τμήμα να διακρίνεται. Θέλουν να το δουν ανταγωνιστικό προς τον Ολυμπιακό, είναι μεγάλο κίνητρο να κοντράρουν την αυτοκρατορία του. Θα μπουν σαν υποστηρικτές στο τμήμα, σαν χορηγοί. Ο συνδεσμος για να γίνει αυτή η επαφή είναι ο Κώστας Κοκκινάκης».

πηγή: Sport-FM

Διαβάστε επίσης

Διαβάστε επίσης
Close
Back to top button