Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Μια ανάσα από Σιμάνσκι η ΑΕΚ

Σε πολύ καλό δρόμο βρίσκονται οι συζητήσεις της ΑΕΚ με την Γκρόζνι για την απόκτηση του Ντάμιαν Σιμάνσκι.

Στην τελική ευθεία φαίνεται να οδεύει για την ΑΕΚ η απόκτηση του Σιμάνσκι από την Γκρόζνι. Όπως γράφει η «Ώρα», οι συζητήσεις της «Ένωσης» με την ρωσική ομάδα, έτσι ώστε να βρεθεί η χρυσή τομή για την καταβολή του ποσού της οψιόν αγοράς του Πολωνού μέσου, βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο.

Εξάλλου και από την πλευρά της Γκρόζνι επιθυμούν να κλείσει θετικά το ζήτημα της μεταγραφής του Σιμάνσκι στην ΑΕΚ διότι θέλουν να βάλουν χρήματα στο ταμείο τους. Ακόμα και με διακανονισμούς. Τις τελευταίες μέρες οι δύο ομάδες βρίσκονται σε ανοικτή γραμμή επικοινωνίας και εκφράζεται η αισιοδοξία ότι θα βρεθεί η χρυσή τομή.

Δεν αποκλείεται μάλιστα, κάτι τέτοιο να γίνει μέσα στις επόμενες μέρες, πριν καν δηλαδή η ΑΕΚ επιστρέψεις στις αγωνιστικές της υποχρεώσεις. Άλλωστε, αυτό ήταν που επεδίωκαν εξαρχής οι άνθρωποι της ΑΕΚ, να κλείσουν τέτοιες υποθέσεις έτσι ώστε οι ποδοσφαιριστές να είναι απόλυτα αφοσιωμένοι στις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις.

Καταλυτικό ρόλο στην υπόθεση αυτή φέρεται να έχει παίξει η στάση του ίδιου του ποδοσφαιριστή, ο οποίος έχει ξεκαθαρίσει πως δεν θέλει να επιστρέψει στην Γκρόζνι, αλλά η επιθυμία του είναι να παραμείνει στην ΑΕΚ.

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button