Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

«Ο Μπάσα είπε στο περιβάλλον του ότι είναι πολύ κοντά στον Παναθηναϊκό»

Ο Νίκος Παγκάκης αποκάλυψε μέσω του ΣΠΟΡ FM τι έλεγε πρόσφατα σε δικά του πρόσωπα ο Βουλνέτ Μπάσα για τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό.

Ο Βουλνέτ Μπάσα είναι ένας παίκτης που βρίσκεται ψηλά στη μεταγραφική λίστα του Τσάβι Ρόκα και κατ’ επέκταση του Παναθηναϊκού για το καλοκαίρι.

Με τον Νίκο Παγκάκη να δίνει σήμερα στον «αέρα» του ΣΠΟΡ FM 94,6 μια νέα πληροφορία για το αν τελικά ο Αλβανός μέσος θα μετακομίσει στο «τριφύλλι» ή όχι

«Ο Μπάσα είπε στο στενό του περιβάλλον ότι είναι πολύ κοντά στον Παναθηναϊκό, την ώρα που ο ατζέντης του έλεγε ότι είναι κοντά σε άλλη ομάδα. Το αν είναι παιχνίδια ή όχι θα το μάθουμε σύντομα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, ο ρεπόρτερ του Παναθηναϊκού αναφέρθηκε και στα αγωνιστικά και δη στο προσεχές ματς με την ΑΕΚ. Τονίζοντας πως ο μοναδικός λόγος ανησυχίας για τους «πράσινους» είναι ο Πούγγουρας, του οποίου η συμμετοχή θα ξεκαθαρίσει τις επόμενες ημέρες.

Τέλος, ο Παγκάκης ανέφερε πως υπάρχει ένα πλάνο μειώσεων 10% στους μισθούς των χαμηλόμισθων και 20% σε εκείνους των υψηλόμισθων ποδοσφαιριστών της ομάδας.

Διαβάστε επίσης

Back to top button