Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Συμφωνία Μπάγερν-Ίντερ για Πέρισιτς

Ο Πιέρο Οσίλιο αποκάλυψε ότι η Ίντερ ουσιαστικά τα έχει βρει με τη Μπάγερν Μονάχου, για την παραχώρηση του Ιβάν Πέρισιτς και επικαλέστηκε την πολύ καλή σχέση των δύο συλλόγων

Παίκτης της Μπάγερν Μονάχου θα πρέπει να θεωρείται ο Ιβάν Πέρισιτς, παρότι τα χρονικά περιθώρια για την απόκτησή του από την Ίντερ έχουν παρέλθει.

Αυτό τουλάχιστον αποκάλυψε ο Πιέρο Οσίλιο με σημερινές του δηλώσεις, με τον αθλητικό διευθυντή των «νερατζούρι» μάλιστα να κάνει λόγο για συμφωνία κυρίων! «Η ρήτρα αγοράς του Πέρισιτς έχει λήξει, αλλά έχουμε συμφωνία κυρίων με την Μπάγερν Μονάχου.

Η σχέση των συλλόγων μας είναι τόσο καλή, που μπορούμε να διαπραγματευτούμε την ρήτρα τις επόμενες εβδομάδες», ανέφερε επί του θέματος ο Οσίλιο.

Θυμίζουμε ότι ο Κροάτης εξτρέμ είχε δοθεί το περασμένο καλοκαίρι δανεικός από την Ίντερ στους Βαυαρούς, με την συμφωνία να περιλαμβάνει οψιόν ύψους 20 εκατομμυρίων ευρώ. Ωστόσο, όπως λένε τα τελευταία ρεπορτάζ, η Μπάγερν θα τον κάνει… μόνιμα δικό της με ένα μικρότερο ποσό, λόγω των νέων οικονομικών δεδομένων που διαμόρφωσε ο κορωνοϊός…

Ο Πέρισιτς έκανε 25 εμφανίσεις, με πέντε τέρμα και οκτώ ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις με τη γερμανική ομάδα.

Διαβάστε επίσης

Back to top button