Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Ο ΑΠΟΕΛ «κυνηγά» παίκτη που θέλει ο Άρης

Ο Τάσος Αυλωνίτης αποτελεί έναν από τους μεταγραφικούς στόχους που έχει στη λίστα του ο Άρης, όμως οι «κίτρινοι» δεν «παίζουν» μόνοι τους για τον κεντρικό αμυντικό της Στουρμ Γκρατς.

Σύμφωνα με κυπριακά ΜΜΕ ο ΑΠΟΕΛ εξετάζει την περίπτωσή του καθώς ο παίκτης παίκτης έχει προταθεί στην ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη ο οποίος τον γνωρίζει από τον Παναθηναϊκό.

Αυλωνίτης: Η  ιστοσελίδα, 24sports.com.cy. σημειώνει:

«Την ενίσχυση στο κέντρο της άμυνας δεδομένα την ψάχνει ο ΑΠΟΕΛ και όπως πληροφορείται το 24sports, μια από τις λύσεις που προτάθηκαν και αξιολογούνται είναι αυτή του παλιού γνώριμου του Μαρίνου Ουζουνίδη, Αναστάσιου Αυλωνίτη.

Ο 30χρονος κεντρικός αμυντικός αγωνίζεται την τελευταία διετία στη Στουρμ Γκρατς, με την οποία μετράει 40 εμφανίσεις στο πρωτάθλημα της Αυστρίας. Μάλιστα στη φετινή σεζόν έχασε μόλις 249 αγωνιστικά λεπτά, ενώ έδωσε δυο ασσίστ και πέτυχε και ένα τέρμα.

Πριν μετακομίσει στην Αυστρία είχε συνεργαστεί με τον νυν προπονητή του ΑΠΟΕΛ στον Παναθηναϊκό, ενώ έχει αγωνιστεί επίσης σε Αιγάλεω, Ηλυσιακό, Καβάλα, Πανιώνιο, Ολυμπιακό και Χαρτς.

Το συμβόλαιο του Αυλωνίτη με τη Στουρμ ολοκληρώνεται στο τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου. Ο παίκτης έχει προταθεί στους «γαλαζοκίτρινους» και η περίπτωσή του εξετάζεται, μιας και η ενίσχυση στην οπισθοφυλακή είναι από τις προτεραιότητες του προγραμματισμού».

Τα στατιστικά ανά ομάδα του Τάσου Αυλωνίτη

πηγή: Sportime.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button