Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

«Πάτησε» τη Τότεναμ η Τσέλσι!

PREMIER LEAGUE – 28η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΤΣΕΛΣΙ – ΤΟΤΕΝΑΜ: 2-0

Γήπεδο: Στάμφορντ Μπριτζ

Η Τσέλσι είχε εύκολο έργο απέναντι σε μία Τότεναμ που δεν βγήκε ποτέ στο γήπεδο και πήρε τη νίκη με 2-0. Με αυτή τη νίκη η ομάδα του Μαουρίσιο Σάρι,μετά τον χαμένο τελικό από τη Σίτι, καταφέρνει να ανέβει στην 6η και τελευταία ευρωπαϊκή θέση. Τραγική εμφάνιση από την ομάδα του Ποτσετίνο που τελείωσε το παιχνίδι χωρίς τελική στο στόχο!

Η Τσέλσι μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και μόλις στο 6′ ο Ιγκουαΐν σούταρε με την μπάλα να καταλήγει στο δοκάρι. Δύο λεπτά αργότερα κι άλλη ευκαιρία για τους «μπλε» με τον Πέδρο να πιάνει μία κεφαλιά, μετά από σέντρα του Καντέ, και την μπάλα να περνά λίγο έξω. Στο 19′ ο Αζάρ έδωσε στον Ιγκουαΐν που σούταρε έξω από την περιοχή της Τότεναμ, με την μπάλα να περνά λίγο έξω.

Δύο λεπτά μετά την έναρξη του δεύτερου μέρους η Τσέλσι είχε ευκαιρία με τον Αλόνσο να σουτάρει από τα αριστερά και την μπάλα να περνά λίγο έξω. Στο 57′ ο Αθπιλικουέτα έδωσε στο Πέδρο που σούταρε από δύσκολη γωνία κάνοντας το 1-0 για τους «μπλε». Δύο λεπτά αργότερα ο Έρικσεν πήρε ωραία πάσα από τον Κέιν και σούταρε έξω από την περιοχή με την μπάλα να περνά λίγο έξω.

Στο 61′ ο Κόβασιτς επιχείρησε να νικήσει τον Γιορίς από μακριά αλλά η μπάλα πέρασε λίγο έξω. Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Κέιν πήρε μία πάσα από τον Ντέιβις και σούταρε από το ύψος της περιοχής, με την μπάλα να περνά λίγο έξω. Στο 84′ ο Τρίπιερ έστειλε άθελά του την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του κάνοντας το 2-0 για την Τσέλσι.

ΤΣΕΛΣΙ: Καμπαγιέρο, Αθπιλικουέτα, Ρούντιγκερ, Νταβίντ Λουίζ, Αλόνσο, Ζορζίνιο, Κόβασιτς (Λόφτουσ-Τσικ 77′), Καντέ, Πέδρο, Αζάρ (Γουίλιαν 60′), Ιγκουαΐν (Ζιρού 84′)

ΤΟΤΕΝΑΜ: Γιορίς, Τρίπιερ, Σάντσες, Αλντερβάιρελντ, Ντέιβις, Γουίνκς, Σισοκό (Ρόουζ 85′), Λαμέλα (Γιορέντε 70′), Έρικσεν, Σον (Λούκας 80′), Κέιν

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button