Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Super League 2: Προς ματαίωση τα πλέι-άουτ, αν ξεκινήσει

Την ερχόμενη Τετάρτη (3/6) θα πραγματοποιηθεί το νέο διοικητικό συμβούλιο της Λίγκας, αυτή τη φορά εκ του σύνεγγυς.

Οι ομάδες της Super League 2 καλούνται να αποφασίσουν αν θα επιστρέψουν στους αγωνιστικούς χώρους ή αν θα βάλουν ένα στοπ στη σεζόν, που είναι και το επικρατέστερο σενάριο.

Υπάρχουν ομάδες που έχουν ξεκινήσει ατομικές προπονήσεις και θέλουν να αγωνιστούν, αλλά κάποιες άλλες δεν έχουν πατήσει ακόμα στο γήπεδο.

Υπάρχουν ΠΑΕ που έχουν κάνει τα πρώτα τεστ για τον Covid-19 και μπορούν να σηκώσουν το οικονομικό βάρος για την τήρηση του υγειονομικού πρωτοκόλλου.

Αλλά οι περισσότερες αδυνατούν και δεν επιθυμούν να μπουν σε μία τέτοια διαδικασία. Κυρίως, αυτές που δεν έχουν κανένα βαθμολογικό κίνητρο.

Πρόκειται για τις ομάδες που πρόκειται να συμμετάσχουν στα πλέι-άουτ. Μία διαδικασία 10 αγωνιστικών χωρίς κανένα όφελος, μιας και η Κέρκυρα και ο Απόλλων Πόντου είναι οι δύο ομάδες που θα υποβιβαστούν.

Οι ΠΑΕ δηλαδή που επρόκειτο να πάρουν μέρος σε μία τυπική σειρά αγώνων «φωνάζουν» για μη επιστροφή στους αγωνιστικούς χώρους.

Ακόμα και αν η Λίγκα αποφασίσει να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα με την διεξαγωγή των τελευταίων δύο αγωνιστικών, υπάρχει πρόταση-σκέψη να μην γίνουν τα πλέι-άουτ.

Ένα αίτημα απολύτως λογικό και διόλου απίθανο να ψηφιστεί και να εφαρμοστεί.

Εφόσον βέβαια, παρθεί οριστική απόφαση για επιστροφή στα γήπεδα.

Γι’ αυτό και το ΔΣ στα γραφεία της Λίγκας την Τετάρτη (6/6) κρίνεται ως το πιο κρίσιμο.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Σύσκεψη υγειονομικής επιτροπής https://sl2fl.gr/anakoinosi-35/ #SL2

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Super League 2 Football League (@sl2fl_gr) στις

Διαβάστε επίσης

Back to top button