ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

«Βάζει στην εξίσωση» και τους νεαρούς του ΠΑΣ Λαμία ο Μάντζιος!

Ίσως δούμε στα play out να παίρνουν χρόνο συμμετοχής και νεαροί ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ Λαμία...

Μεγάλη είναι η κουβέντα, για το αν υπάρχει κίνητρο στις ομάδες των play out για να αγωνιστούν ή θα είναι μία ατέλειωτη αγγαρεία όλο αυτό που θα λάβει μέρος από τις αρχές Ιουνίου έως τα μέσα Ιουλίου!

Ας ξεκινήσουμε με το Ευρωπαϊκό κίνητρο, το οποίο και υπογράμμισε πως υπάρχει ο πρόεδρος του Αστέρα Τρίπολης, Γιώργος Μποροβήλος. Αν κάποια ομάδα των play off, δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις τότε ανάλογα το ποιος θα τερματίσει πρώτος στα play out θα έχει την ευκαιρία για μία ευρωπαϊκή περιπέτεια!

Αυτό όμως είναι ένα υποθετικό σενάριο…

Σε αυτό που θα έπρεπε να σταθούμε είναι το κίνητρο των ποδοσφαιριστών που είτε θέλουν να αποδείξουν ότι αξίζουν ένα νέο συμβόλαιο με την ομάδα τους, είτε αυτοί που ξεκάθαρα θέλουν να πάρουν χρόνο συμμετοχής, να προσφέρουν και να μπουν στην εξίσωση για τη νέα σεζόν. Στην ομάδα που ανήκουν ήδη ή και σε κάποιον άλλον σύλλογο.

Ας το κάνουμε όμως πιο συγκεκριμένο. Από τη μία για τον ΠΑΣ Λαμία υπάρχει το πλεονέκτημα έδρας, ενώ η βαθμολογία με την οποία θα μπει η ομάδα της Φθιώτιδας στο μίνι πρωτάθλημα, ίσως δώσει το ελεύθερο στον Άκη Μάντζιο να κάνει μερικές αλλαγές και να δοκιμάσει συστήματα και πρόσωπα.

Σίγουρα, ο Έλληνας προπονητής, δεν θα διακινδυνέψει να παίξει όλα τα παιχνίδια των play out με φουλ rotation, αλλά όπως φαίνεται και από τις προπονήσεις, θα χρησιμοποιήσει ποδοσφαιριστές που είτε είχαμε καιρό να τους δούμε, είτε δεν τους έχουμε δει ποτέ να αγωνίζονται με την «κυανόλευκη» φανέλα!

Ήδη από τις πρώτες προπονήσεις του ΠΑΣ, ο Μάντζιος έχει πάρει μαζί του αρκετά παιδιά από την Ακαδημία Κ19 της Λαμίας και ορισμένοι από αυτούς έχουν ρόλο και στα συστήματα και τις ασκήσεις τακτικής που δουλεύει η ομάδα!

Παίκτες όπως ο Αν. Βλαχομήτρος, ο Χρ. Καραγιάννης και ο Κ. Νικολόπουλος συμμετέχουν από την αρχή της σεζόν στις «κυανόλευκες» προπονήσεις και δεν θα ήταν καθόλου παράξενο να τους δούμε να παίρνουν χρόνο συμμετοχής… ακόμη και στο βασικό σχήμα!

Παρατηρήσαμε όμως, πως πλέον προπόνηση με την πρώτη ομάδα κάνουν κι΄άλλοι νεαροί ποδοσφαιριστές όπου του χρόνου ίσως αποτελέσουν ένα μέρος του κορμού του συλλόγου αν λάβουμε υπόψιν και τις οικονομικές δυσκολίες που θα αντιμετωπίσουν οι μικρομεσαίοι σύλλογοι όπως ο ΠΑΣ Λαμία!

Διαβάστε επίσης

Back to top button