ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Στο Ιωνικός – ΠΑΣ Λαμία ο Μπένετ!

Μετά το ματς του ΠΑΣ Λαμία με τον Λεβαδειακό, ο αρχιδιαιτητής της ΚΕΔ, Στιβ Μπένετ, θα δώσει το παρών και στο ματς με τον Ιωνικό. #slgr #ionikosfc #lamiafc #Bennett #ΚΕΔ #season2022_2023

Μετά το ματς του ΠΑΣ Λαμία με τον Λεβαδειακό, ο αρχιδιαιτητής της ΚΕΔ, Στιβ Μπένετ, θα δώσει το παρών και στο ματς με τον Ιωνικό. #slgr #ionikosfc #lamiafc #Bennet #ΚΕΔ #season2022_2023

Ο Άγγλος αρχιδιαιτητής της ΚΕΔ, Στιβ Μπένετ θα παρακολουθήσει από κοντά την αναμέτρηση του Ιωνικού με την Λαμία που θα διεξαχθεί στην Νίκαια το απόγευμα του Σαββάτου.

Στις εξέδρες της Νίκαιας για να παρακολουθήσει από κοντά την αναμέτρηση του Ιωνικού με την Λαμία θα βρεθεί το απόγευμα του Σαββάτου (19:30) ο Στιβ Μπένετ.

Ο Άγγλος αρχιδιαιτητής της ΚΕΔ πήρε την απόφαση να παρακολουθήσει από κοντά την συγκεκριμένη αναμέτρηση που είναι καθοριστική στην μάχη για την παραμονή και να δει από κοντά την απόδοση του Ανδρέα Γκάμαρη και των βοηθών του που έχουν οριστεί να διευθύνουν την αναμέτρηση, σε μία κίνηση που δείχνει και την κρισιμότητα του συγκεκριμένου παιχνιδιού.

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button