ΓενικάΤοπικές Ειδήσεις

Προκλητικός ο Μπαχτσελί: «Θα κόψουμε κομματάκια τα παιδιά του Βυζαντίου»

Σε νέες προκλητικές δηλώσεις εναντίον της Ελλάδας, προέβη ο επικεφαλής των εθνικιστών της Τουρκίας και αρχηγός του κόμματος Εθνικιστικής Δράσης Ντεβλέτ Μπαχτσελί με αφορμή την επέτειο της Άλωσης της Κωνσταντινούπολης.

«Η Κωνσταντινούπολη είναι η πρωτεύουσα μιας αυτοκρατορίας που υπήρξε λίκνο πολλών πολιτισμών και πολλών καταπιεσμένων λαών, υπήρξε πηγή της αυτοκρατορίας. Η βυζαντινή αυτοκρατορία ηττήθηκε στο Μαντζικέρτ και η Ανατολία έγινε τουρκική πατρίδα.

Πιστεύω πως τα βυζαντινά υπολείμματα θα εξαλειφθούν και κανένα βρώμικο χέρι και καμία βρώμικη φιλοδοξία δεν θα επισκιάσει την κατάκτησή μας. Αυτοί που λένε πως η τυραννία ξεκίνησε το 1453, αυτοί που εποφθαλμιούν την Κωνσταντινούπολη και θέλουν να την πυρπολήσουν και να στήσουν ενέδρες στα σχέδιά μας, θα τους κόψουμε τα χέρια και τα πόδια.

betatzhs

Τα παιδιά των Tούρκων μουσουλμάνων θα κάνουν κομματάκια τα παιδιά του Βυζαντίου σε όλα τα μέτωπα και όλα τα επίπεδα», δήλωσε σε μήνυμά του στο twitter ο ακραίος Τούρκος εθνικιστής ηγέτης και εταίρος του προέδρου Ερντογάν.

Πηγή: libre.gr

Ετικέτες
autovision

Διαβάστε επίσης

Back to top button
Close