Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Παραμένει η διαφορά Ρεάλ- Ράμος για το νέο συμβόλαιο

Παραμένει η διαφορά απόψεων για την ανανέωση του συμβολαίου του Σέρχιο Ράμος με τη Ρεάλ Μαδρίτης, καθώς δεν έχει λυθεί η διαφωνία με τη διοίκηση για το χρόνο επέκτασης της συνεργασίας τους.

Οπως σχετικά αναφέρει δημοσίευμα της ισπανικής εφημερίδας «AS» ο κεντρικός αμυντικός της Ρεάλ, του οποίου το τωρινό συμβόλαιο λήγει το καλοκαίρι του 2021, επιμένει σε διετή ανανέωση, αλλά η διοίκηση του έχει κάνει πρόταση για ανανέωση για ένα μόνο χρόνο, με προοπτική ανανέωσης για ένα επιπλέον έτος.

Ο 33χρονος σταρ, που αγωνίζεται στη «βασίλισσα» από το 2005, έχοντας φορέσει τη φανέλα της σε 416 αγώνες και έχοντας σημειώσει 59 γκολ, εοιμένει όμως στο διετές κλειστό συμβόλαιο και αύξηση των αποδοχών από τα οκτώ στα δέκα εκατ. ευρώ.

Ο Ράμος, που είναι ο δεύτερος πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης της «βασίλισσας», πίσω από τον Γκάρεθ Μπέιλ, αισιοδοξεί πως τελικά θα βρεθεί λύση.

Σύμφωνα μάλιστα με την αθλητική εφημερίδα της Βαρκελόνης, «Sport», μετά την ολοκλήρωση της σεζόν θα γίνει νέα συνάντηση με τον πρόεδρο της Ρεάλ, Φλορεντίνο Πέρεθ, και εκτιμάται πως τελικά θα υπογράψει διετές συμβόλαιο, αλλά με μικρότερες αποδοχές.

πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διαβάστε επίσης

Back to top button