ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Play out: «Λείπουν» 6 κόουτς και 17 παίκτες!

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για την έναρξη των play out και μία μίνι αναδρομή στις συνθήκες που διεξήχθησαν στην κανονική διάρκεια τα αντίστοιχα ματς της πρεμιέρας, κάνει εύκολα αντιληπτό πως οι επερχόμενες αναμετρήσεις θα διαφέρουν αρκετά.

Είναι χαρακτηριστικό άλλωστε πως μόνο στο ζευγάρι Αστέρας Τρίπολης-  ΑΕΛ οι δύο ομάδες θα έχουν τους ίδιους προπονητές, αφού οι άλλες έξι προχώρησαν σε αλλαγή στην τεχνική τους ηγεσία.

Πάντως κάτι… λέει ότι στο AEL Fc Arena οι «βυσσινί» και οι Αρκάδες θα συνεχίσουν από εκεί που σταμάτησαν, αφού το μεταξύ τους παιχνίδι πρωταθλήματος ήταν το τελευταίο τους στην κανονική διάρκεια, πριν από τρεις μήνες. Πόσα να αλλάξουν…;

Την ίδια στιγμή 17 παίκτες των «μονομάχων» που έπαιξαν στο πρωτάθλημα αποτελούν παρελθόν και το συγκεκριμένο νούμερο δεν αφορά ενδεχόμενες απώλειες από τιμωρίες ή τραυματισμούς ενόψει της 1ης αγωνιστικής, αλλά λύσεις συμβολαίων.

Ξάνθη – Ατρόμητος

Ξάνθη – Ατρόμητος

Ηταν 1η Δεκεμβρίου του 2019, όταν η Ξάνθη υποδέχθηκε τον Ατρόμητο και τον κέρδισε με 1-0, χάρις σε εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Εντουάρντο. Σε σχέση με εκείνο το ματς η βασική διαφοροποίηση στις δύο ομάδες θα είναι ο προπονητής τους, καθώς αμφότερες είχαν τότε «υπηρεσιακό» κόουτς, οι μεν γηπεδούχοι τον Γιώργο Κόλτση,οι δε φιλοξενούμενοι τον Γιώργο Κορακάκη. Το ερχόμενο Σάββατο (6/6) στην Ξάνθη θα ντεμπουτάρει ο Νίκος Καραγεωργίου, ενώ στους Περιστεριώτες υπάρχει πλέον ο Σάββας Παντελίδης. Από τους 28 παίκτες που αγωνίστηκαν δεν συνεχίζουν τέσσερις, καθώς από την Ξάνθη αποχώρησαν οι Ρενέλα, Ντε Λούκας και από τον Ατρόμητο οι Ρόσα, Ταλόσα (φωτό).

Πανιώνιος – Βόλος

Διαβάστε επίσης

Back to top button