Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Συνέχισαν νικηφόρα τα Χανιά!

Νικηφόρα πέρασαν από τα Τρίκαλα τα Χανιά, τα οποία επικράτησαν με 2-0 της τοπικής ομάδας, σε αγώνα για την 17η αγωνιστική της Super League 2.

Νικηφόρα πέρασαν από τα Τρίκαλα τα Χανιά, τα οποία επικράτησαν με 2-0 της τοπικής ομάδας, σε αγώνα για την 17η αγωνιστική της Super League 2.

Συνέχεια στο αήττητο σερί τους έδωσαν τα Χανιά, που πέτυχαν την τρίτη τους εκτός έδρας νίκη αυτή τη φορά στα Τρίκαλα… Το συγκρότημα του Νίκου Παπαδόπουλου μπήκε καλύτερα στο ματς και μόλις στο 3΄ οι Κρητικοί έφτασαν κοντά στο γκολ, o Μπραμπίγια όμως παρότι βρέθηκε τετ α τετ με τον Γιακουμή δεν κατάφερε να τον νικήσει.

Αυτό το οποίο δεν κατάφεραν σε εκείνο το χρονικό σημείο οι φιλοξενούμενοι, το πέτυχαν στο 10΄ με το πλασέ του Καρλίνιος να καταλήγει στα δίχτυα των Θεσσαλών και να κάνει το 0-1. Έπειτα από την εξέλιξη αυτή, οι Χανιώτες πατούσαν καλύτερα στο ματς και στο 24΄κατάφεραν να ζευγαρώσουν τα τέρματα τους, με συρτό σουτ του Βασιλόγιαννη. Η ομάδα του Σούλη Παπαδόπουλου όντας πλέον με δύο γκολ πίσω στο σκορ προσπάθησε να αντιδράσει ωστόσο το υπάρχον σκορ διατηρήθηκε ως είχε μέχρι το τέλος του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη τα Τρίκαλα πίεσαν προκειμένου να φτάσουν στο γκολ. Αυτό θα μπορούσε να είχε συμβεί στην φάση του 52΄, η εκτέλεση φάουλ όμως του Ριζογιάννη έφυγε λίγο άουτ. Στο 62΄ ο ΑΟΤ είχε μία ακόμα μία καλή φάση με το σουτ του Πέλκα να μπλοκάρεται εύκολα από τον Κουτζαβασίλη. Από το σημείο εκείνο και μετά δεν άλλαξε κάτι στο σκορ, καθώς οι «κυανόλευκοι» κατάφεραν να διαχειριστούν με επιτυχία το υπέρ τους αποτέλεσμα το οποίο έμελλε να είναι και το τελικό του αγώνα.

Πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button