Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Οι μικρότεροι σκόρερ της φετινής Super League (pics)

Λίγες ημέρες έμειναν για να ξαναδούμε και πάλι ποδόσφαιρο στην χώρα μας, μετά την διακοπή λόγω κορονοϊού.

Τα πλέι οφ και πλέι άουτ θα αρχίσουν το ερχόμενο τριήμερο και μπορεί να μην περιμένει κανείς να δει το σπουδαίο θέαμα, καθώς οι ομάδες και οι παίκτες έχουν μείνει για μεγάλο διάστημα εκτός αγώνων, αλλά σιγά-σιγά θα χαρούμε και πάλι ποδόσφαιρο.

Μέχρι να έχουμε και πάλι τη πρώτη σέντρα, ας δούμε τι έγινε ως τώρα στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος. Και συγκεκριμένα να σταθούμε στους πέντε πιο νεαρούς ποδοσφαιριστές που κατάφεραν να στείλουν τη μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα. Μικρότερος και μοναδικός κάτω από 19 είναι ο Βαγιαννίδης που σκόραρε 18 ετών και 5 μηνών.

Ντουάρτε: Ποντάρουν επάνω του για το μέλλον

Ντουάρτε: Ποντάρουν επάνω του για το μέλλον

Ο Φρεντερίκο Ντουάρτε ένας από τους τρεις Πορτογάλους παίκτες που είχε την φετινή χρονιά ο Παναιτωλικός. Οι Αγρινιώτες πιστεύουν στον 20χρονο μέσο, που στην πρώτη του έξοδο εκτός της χώρας του, δεν ήταν ούτε εξαιρετικός, ούτε και κακός. Κινήθηκε στην μετριότητα των «καναρινιών» και συνολικά είχε 17 συμμετοχές, τις περισσότερες ως αλλαγή. Πέτυχε ένα γκολ, αυτό απέναντι στον ΟΦΗ σε ηλικία 20 ετών και 8 μηνών και μπαίνει στην πεντάδα με τους μικρότερους σε ηλικία παίκτες που σκόραραν στην κανονική διάρκεια της Super League, ενώ σίγουρα στον Παναιτωλικό πιστεύουν σε αυτόν, καθώς θεωρούν πως μπορεί να προσφέρει πολλά περισσότερα.

Λύρατζης: Το σύγχρονο μπακ-χαφ

Διαβάστε επίσης

Back to top button