Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Ψάχνεται στο Μαρόκο για «λαβράκια» ο Ολυμπιακός

Στην αγορά του Μαρόκου έχει ρίξει τα δίχτυα του ο Ολυμπιακός προκειμένου να βρει τους νέους Ελ Αραμπί.

Σύμφωνα με τα ΜΜΕ του Μαρόκο, οι «ερυθρόλευκοι» εξετάζουν τη συγκεκριμένη αγορά προκειμένου να βρουν ελεύθερος νεαρούς παίκτες.

Ήδη ο Ολυμπιακός φέρεται να βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Φαχντ Μουφί για το δεξί άκρο της άμυνας, ενώ εξετάζεται και ο Ιντρίσι, ο οποίος μένει ελεύθερος από την Αζαξιό.

Στα υπόψη βρίσκεται πάντα και ο Ασράφ Μπενσαρκί, ο οποίος παρότι έχει συμβόλαιο με τη Ζάμαλεκ, εκείνος θέλει να αποχωρήσει από την Αίγυπτο και να επιστρέψει στην Ευρώπη.

Από εκεί πέρα, ο μάνατζερ του Φράνκο Σολδάνο τόνισε στην «Ole», ότι ο ποδοσφαιριστής θέλει να παραμείνει στην Μπόκα και γι αυτό η ανανέωση δανεισμού του από τον Ολυμπιακό θα ήταν το ιδανικότερο σενάριο.

«Το συμβόλαιο του Φράνκο λήγει στις 30 Ιουνίου. Η Μπόκα έχει δείξει ενδιαφέρον για να μπορέσει να συνεχίσει στην ομάδα και η ιδέα να γίνει με έναν νέο μονοετή δανεισμό», δήλωσε ο μάνατζερ του Σολδάο. Μάλιστα, η αργεντίνικη εφημερίδα συμπληρώνει ότι ο δανεισμός του Σολδάνο θα φτάσει τις 500.000 ευρώ με μια μείωση στην οψιόν αγοράς του παίκτη από τον Ολυμπιακό.

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button