Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Άρχισε την προετοιμασία του ο Τικίνιο! (vid)

Ο έμπειρος Βραζιλιάνος επιθετικός θα ξεκινήσει προπονήσεις πριν από τους συμπαίκτες του στον Ρέντη για να φτάσει στα επιθυμητά επίπεδα.

Ο έμπειρος Βραζιλιάνος επιθετικός θα ξεκινήσει προπονήσεις πριν από τους συμπαίκτες του στον Ρέντη για να φτάσει στα επιθυμητά επίπεδα.

Ήταν ένα χρονικό πλάνο που είχε δρομολογηθεί από την ημέρα που έκλεισε και τυπικά ο Τικίνιο Σοάρες στον Ολυμπιακό. Ότι ο 30χρονος φορ επειδή είχε σημαντικό διάστημα αποχής από τις υποχρεώσεις του Ολυμπιακού θα έπρεπε να κάνει έξτρα και εντατικές προπονήσεις στον Ρέντη για να πιάσει το απαιτούμενο επίπεδο ετοιμότητας.

Τα τελευταία του παιχνίδια ο Τικίνιο τα είχε δώσει μες στο 2020 στην Κίνα. Οπότε είναι ιδιαίτερα πιθανό ακόμα και την Πέμπτη να αρχίσει τις ατομικές του προπονήσεις στις εγκαταστάσεις των Πειραιωτών. Κοινώς η προετοιμασία για τον Τικίνιο Σοάρες θα αρχίσει νωρίτερα από τους υπόλοιπους συμπαίκτες του.

Να σημειώσουμε πως το προηγούμενο διάστημα ο έμπειρος στράικερ έκανε προπονήσεις και σε Πορτογαλία και σε Βραζιλία. Και αυτό για να μην χάσει καθόλου την επαφή του με το γήπεδο και για να κρατηθεί σε μία όσο το δυνατόν πιο καλή κατάσταση. Μαζί του πάντως μπορεί να ξεκινήσουν και άλλοι παίκτες – δηλαδή πιο νωρίς – όπως ο Λαλά.

Ως προς την καριέρα του πάντως θυμίζουμε πως είναι φορ με πάνω από 130 ματς στην Πόρτο. Με 140 ματς για την ακρίβεια και 65 γκολ αλλά και 19 ασίστ.

πηγή: gazzetta.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button