Νέα από ΕλλάδαΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Ζητάει κόσμο στα γήπεδα για τα πλέι οφ, η Σούπερ Λίγκα από τον Αυγενάκη

Συνάντηση την Τετάρτη ανάμεσα στην Σούπερ Λιγκα και τον υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη.

Συνάντηση την Τετάρτη ανάμεσα στην Σούπερ Λιγκα και τον υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη.

Το ενδεχόμενο οι αγώνες των πλέι οφ και πλέι άουτ να μην γίνουν κεκλεισμένων των θυρών αλλά παρουσία κόσμου, όχι φυσικά στο 100% της χωρητικότητας των γηπέδων αλλά κάτω από το 50%, θα συζητήσει την Τετάρτη 3/6 αντιπροσωπεία της Σούπερ Λιγκ με τον υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη.

Τη συνάντηση ζήτησε ο Συνεταιρισμός που θα εκπροσωπηθεί από τον πρόεδρο του Μηνά Λυσάνδρου και τον Ηλία Πουρσανίδη του ΟΦΗ, που ήταν ο άνθρωπος που έριξε την πρόταση για παρουσία 20% του κόσμου στο γήπεδο.

Στο τελευταίο συμβούλιο μάλιστα, υποστήριξε ότι η εταιρία με την οποία συνεργάζεται η κριτική ομάδα για τα εισιτήρια στους αγώνες της, έχει τη σχετική μελέτη.

Ο Χρήστος Δάρας του Πανιωνίου, προχώρησε ακόμη περισσότερο, καθώς με πρόσφατες δηλώσεις του τόνισε ότι υπάρχει η δυνατότητα και για παρουσία κόσμου, στο 30% της χωρητικότητας των γηπέδων.

Ο υφυπουργός Αθλητισμού από την πλευρά του, έχει δηλώσει ότι δήλωσε, ότι οι υγειονομικές αρχές και ο ΕΟΔΥ έχουν απορρίψει σχετικό αίτημα.

Η ενημέρωση από την ΓΓΑ αναφέρει τα εξής για τη συνάντηση.

Συνάντηση με τον πρόεδρο της Super League 1, Μηνά Λυσάνδρου και τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ ΟΦΗ, Ηλία Πουρσανίδη, θα έχει αύριο Τετάρτη, στις 12 το μεσημέρι, ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης.

Οι ποδοσφαιρικοί εκπρόσωποι αιτήθηκαν της συνάντησης, βάσει της πρότασης της Λίγκας για εξέταση από τις υγειονομικές επιτροπές και τις αθλητικές αρχές του ενδεχομένου παρουσίας ποσοστού φιλάθλων στα γήπεδα, στην εξέλιξη της διεξαγωγής των play off και play out του πρωταθλήματος.

Επιπλέον, στις 12:30 είναι προγραμματισμένη τηλεδιάσκεψη των ιατρών των ΠΑΕ της SL1 με την υγειονομική επιστημονική επιτροπή της ΓΓΑ εν όψει της έναρξης των αγώνων το σαββατοκύριακο.

Πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button