Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Η αλήθεια για τον Ιντέγε

Η αντίδραση της πλευράς του παίκτη και των Θεσσαλονικέων.

Τις πληροφορίες που θέλουν τον Μπράουν Ιντέγε να έχει αποφασίσει για το μέλλον του διαψεύδει η πλευρά του Νιγηριανού επιθετικού.

Εκείνο που ειπώθηκε από το περιβάλλον του ποδοσφαιριστή ήταν πως δεν έχουν έρθει σε συμφωνία με άλλη ομάδα και ισχύουν εκείνα που είχε μεταφέρει στη γραπτή του δήλωση, πως είναι συγκεντρωμένος στις υποχρεώσεις του με τον Άρη και θα αποφασίσει με τη λήξη των αγωνιστικών του υποχρεώσεων για την επόμενη σελίδα στην καριέρα του.

Οι «κίτρινοι», όπως γράφει σήμερα η Live Sport, δεν έχουν καταθέσει ακόμα επίσημη πρόταση στον Ιντέγε, ο οποίος φέτος αμείβεται με μισό εκατ. ευρώ και δύσκολα θα δεχόταν να παραμείνει με λιγότερα χρήματα.

Εκείνος που θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην υπόθεση είναι ο Θόδωρος Καρυπίδης, ο οποίος την κατάλληλη στιγμή θα μιλήσει με τον παίκτη και θα συζητήσουν το ενδεχόμενο παραμονής του.

Πάντως, ο Νιγηριανός φορ φαίνεται πως δεν έχει βρει άλλη ομάδα, αφού επιμένει πως περιμένει πρόταση του Άρη και μετά θα κοιτάξει τις προτάσεις που θα φτάσουν στα χέρια του.

πηγή: Sport-FM

Διαβάστε επίσης

Back to top button