Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

«Ψηφίζει» Ολυμπιακό ο Μπουφάλ

Θετικός στο ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα εμφανίζεται ο Μαροκινός εξτρέμ και πλέον αναζητείται ο τρόπος με τον οποίο θα τα βρει με τη Σαουθάμπτον.

Ο Σοφιάν Μπουφάλ είναι ο «εκλεκτός» του Ολυμπιακού για τη θέση του εξτρέμ.

Σύμφωνα με σημερινές πληροφορίες, ο μάνατζερ του Γιάν Εμβιλά έριξε στο τραπέζι την περίπτωση του Μαροκινού άσου κατά τη διάρκεια των διαπραγματεύσεων για τον Γάλλο χαφ.

Μάλιστα, ο 26χρονος ακραίος φέρεται να έχει επικοινωνήσει με τον συμπατριώτη του, Γιουσέφ Ελ Αραμπί, που του μετέφερε το κλίμα στη χώρα και φυσικά στην ομάδα.

Πλέον εκείνο που απομένει είναι να τα βρουν οι Πειραιώτες με τη Σαουθάμπτον για τον τρόπο με τον οποίο μπορεί να γίνει η μεταγραφή.

Ενδιαφέρον για τον παίκτη είχαν εκδηλώσει η Τραμπζονσπόρ και η Μπέτις, όμως οι Τούρκοι δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να προχωρήσουν σε μία τέτοια προσθήκη και οι Ανδαλουσιάνοι εξετάζουν και άλλες περιπτώσεις παικτών.

Η αγγλική ομάδα δεν «πέφτει» κάτω από τα 4 εκατ. ευρώ, ενώ οι «ερυθρόλευκοι» δίνουν περίπου τα μισά για την απόκτησή του.

Οι διαπραγματεύσεις είναι σε προχωρημένο στάδιο και δεν αποκλείεται σύντομα να σημειωθούν εξελίξεις, αν και υπάρχει αυτή η απόσταση στο οικονομικό.

πηγή: Sport-FM

Διαβάστε επίσης

Back to top button