Άλλα αθλήματαΜπάσκετ

Στη Β’ Εθνική οι ΚΑΕ που θα δηλώσουν αδυναμία στην Basket League

Όχι στην Α2, αλλά στη Β’ Εθνική θα παίξουν οι ΚΑΕ που θα δηλώσουν αδυναμία συμμετοχής στην Basket League.

Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΟΚ αποφάσισε ότι σε περίπτωση που μια ΚΑΕ της Α1 δηλώσει αδυναμία συμμετοχής στην Basket League, δεν θα έχει δικαίωμα να παίξει στην Α2 αλλά μόνο στην Β’ Εθνική.

Αυτό σημαίνει ότι ομάδες όπως π.χ. το Ρέθυμνο, που αδυνατεί πλέον να παίξει στην μεγάλη κατηγορία θα παίξει απευθείας στην Β’ Εθνική.

Η διάταξη αυτή προφανώς δεν ισχύει για Χαρίλαο Τρικούπη και Διαγόρα Δρυοπιδέων, που είναι οι ομάδες που απέκτησαν δικαίωμα συμμετοχής στην Basket League.

Η ανακοίνωση της ΕΟΚ:

Στην σημερινή της (3/6), συνεδρίαση η Εκτελεστικής επιτροπής της ΕΟΚ, κατόπιν επανεξέτασης της βαθμολογικής κατάταξης των 1ου και 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας Ανδρών, αποφάσισε ότι δικαίωμα συμμετοχής στην Β’ Εθνικής κατηγορία Ανδρών για την αγωνιστική περίοδο 2020-21 αποκτούν και οι εξής ομάδες, πέραν όσων έχουν ήδη ανακοινωθεί.

Α.Ο. ΑΧΑΓΙΑ 82., ΑΠΑΣ ΦΑΝΑΡΙΑ, ΑΟΚ ΧΑΝΙΑ και Γ.Σ. ΚΡΟΝΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

Επίσης η Ε.Ε. αποφασίζει ότι στη περίπτωση που ομάδα Κ.Α.Ε. της Α1 Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών δεν δηλώσει συμμετοχή στο Πρωτάθλημα αυτής της Κατηγορίας δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στην Α2 Εθνική κατηγορία παρά μόνο στο πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών, ως αθλητικό σωματείο.

Διαβάστε επίσης

Διαβάστε επίσης
Close
Back to top button