ΜεταγραφέςΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Αρνητικά απάντησε στην πρόταση της Λαμίας ο Αμπαντά!

Δεν θα συνεχίσει την καριέρα του στον ΠΑΣ Λαμία όπως όλα δείχνουν ο αριστερός μπακ, Λερόι Αμπαντά. #stoiximan_slgr #lamiafc #LeroyAbanda #transfernews #SportsNews #season2022_2023

Ο Λερόι Αμπαντά δεν τα βρήκε με τη Λαμία και έτσι θα συνεχίσει αλλού την καριέρα του, ωστόσο φαίνεται πως θα παραμείνει στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Ένας από τους ποδοσφαιριστές που η Λαμία ήθελε να διατηρήσει στο ρόστερ της και τη νέα σεζόν, ήταν ο Λερόι Αμπαντά ο οποίος άφησε θετικές εντυπώσεις στο δεύτερο εξάμηνο που αγωνίστηκε.

Ο 23χρονος αριστερός φουλ μπακ είχε παραχωρηθεί ως δανεικός από Σεράινγκ όπου και έχει συμβόλαιο μέχρι το 2024, ωστόσο η ομάδα της Φθιώτιδας έκανε πρόταση στον ποδοσφαιριστή ώστε να παραμείνει στον σύλλογο.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Γάλλος αμυντικός πήρε την απόφαση να μην συνεχίσει στη Λαμία και πλέον εξετάζει τις προτάσεις που έχει στα χέρια του.

Ανάμεσα σε αυτές βρίσκονται και ομάδες της Stoiximan Superleague που έχουν κάνει επίσημη πρόταση στον ίδιο που θέλει να παραμείνει στο ελληνικό πρωτάθλημα, ψάχνοντας το καλύτερο project.

Όσον αφορά τη Λαμία, η ομάδα έκανε αρκετή προσπάθεια για να κρατήσει τον Γάλλο αμυντικό, ωστόσο τώρα στρέφεται σε άλλες επιλογές για την ενίσχυση του αριστερού άκρου της άμυνας.

πηγή: gazzetta.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button