ΑκαδημίεςΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Έκανε σεφτέ η Κ17!

Πήρε τον πρώτο της βαθμό η ομάδα Κ17 του ΠΑΣ Λαμία...

Πήρε τον πρώτο της βαθμό η ομάδα Κ17 του ΠΑΣ Λαμία…

Ρεπορτάζ: Νίκος Μώκος

Τον πρώτο της βαθμό στο πρωτάθλημα υποδομών της Super League πανηγύρισε σήμερα η ομάδα Κ-17 της Λαμίας η οποία αν και άξιζε τη νίκη έμεινε στο 0-0 με την αντίστοιχη ομάδα του Βόλου.

Το συγκρότημα του Δημήτρη Σταυρογιάννη ήταν ανώτερο στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης, απέδωσε όμορφο ποδόσφαιρο και με το τρόπο αυτό έφτασε στο πρώτο της βαθμό στη σεζόν μετά από το άσχημο ξεκίνημα.

Στο πρώτο ημίχρονο οι κυανόλευκοι ήταν ανώτεροι, είχαν την κατοχή και την κυκλοφορία της μπάλας χάνοντας δύο- τρεις κλασσικές ευκαιρίες για γκολ.

Στο 24′ ο Κιμπγια έφυγε μόνος από δεξιά, έκανε και το διαγώνιο σουτ με την μπάλα να σταματά στην αγκαλιά του τερματοφύλακα ενώ στο 36′ ο Συρμός βγήκε μόνος του απέναντι από τον τερματοφύλακα όμως καθυστέρησε να τελειώσει τη φάση και κόπηκε…

Η πιο κλασσική ευκαιρία του πρώτου μέρους ήταν στο 42ο λεπτό με τον Αναγνωστόπουλο να βρίσκει με 30αρα μπαλιά τον Κίμπγια ο οποίος έφυγε από δεξιά στη πλάτη της Άμυνας όμως άνοιξε το κοντρόλ και δεν πρόλαβε να πλασάρει τον Καραούλη ο οποίος βγήκε και μάζεψε.

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι απείλησαν στο 47′ με τον Πρίφτι να σουτάρει από μακριά και τον Τρόπουλο να μπλοκάρει ενώ τέσσερα λεπτά αργότερα ο Παπαδημος έβγαλε στον Ματθαίου με τον Τσαρα να βάζει την προβολή παραχωρώντας κόρνερ.

Η Λαμία έφτασε κοντά στο 1-0 στο 74′ με τον Μπαγινέτα να σουτάρει από το ύψος της μεγάλης περιοχής και την μπάλα να κοντράρει και να παίρνει πορεία προς τα δίχτυα, ο Κωστής όμως απομάκρυνε.

Στο 67′ οι φιλοξενούμενοι απείλησαν και πάλι με τον Ματθαίου να σουτάρει και τον Τρόπουλο να διώχνει σε κόρνερ, στην εκτέλεση του οποίου ο Ντόντα με κεφάλια έστειλε τη μπάλα στην αγκαλιά του πορτιέρο των κυανόλευκων.

Τα τελευταία λεπτά οι δύο ομάδες πάλεψαν για το γκολ, όμως αναλώθηκαν σε παιχνίδι κέντρου με το 0-0 να είναι και το τελικό σκορ.

Αποβλήθηκε ο Σταυρογιάννης

Αξίζει να σημειωθεί ότι δευτερόλεπτα πριν τη συμπλήρωση των 90′ ο Δημήτρης Σταυρογιάννης αποβλήθηκε από τον αγωνιστικό χώρο για διαμαρτυρίες, ενώ νωρίτερα είχε δει την κίτρινη κάρτα από τον διαιτητή Κωλορίζο για τον ίδιο λόγο…

Συνθέσεις:

Διαβάστε επίσης

Back to top button