Α΄ ΦθιώτιδαςΠοδόσφαιροΤοπικό Ποδόσφαιρο

Επιστολή – κάλεσμα από τον Γιάννη Μαντζίκο για τον ΑΟ Στυλίδας!

Ένα από τα θέματα που «καίνε» τον τελευταίο καιρό στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της Φθιώτιδας, είναι το πρόβλημα που αντιμετωπίζει η ιστορική ομάδα του ΑΟ Στυλίδας.

Εδώ και λίγες ημέρες, το διοικητικό τοπίο στην ομάδα της Στυλίδας είναι θολό…

Όπως διαβάσατε στο χθεσινό μας δημοσίευμα, μετά την πρώτη Γενική Συνέλευση της Κυριακής 31/5, πραγματοποιήθηκε μία δεύτερη χθες Τετάρτη 3/6 όπου αποφασίστηκε να δημιουργηθεί μία τριμελής επιτροπή, η οποία στις 17/6 θα προχωρήσει στην ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου, το οποίο θα απαρτίζεται από απλούς φίλους της ομάδας…

Έπειτα λοιπόν, από τις πρωτοβουλίες του Δημοτικού Συμβούλου και πρώην ποδοσφαιριστή της ομάδας, Χρήστου Αλεξίου, έχουμε μία ακόμη ενέργεια από παλαίμαχο παίκτη του ΑΟΣ.

Ο Γιάννης Μαντζίκος, απέστειλε επιστολή στο ενημερωτικό σάιτ «gkordis.com»με την οποία καταθέτει την άποψή του για τις τελευταίες εξελίξεις στην ομάδα ενώ καλεί όλους τους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές του ΑΟ Στυλίδας σε μία συγκέντρωση για να ακουστούν λύσεις για το μέλλον του ιστορικού συλλόγου.

Διαβάστε την επιστολή:

Σαν Παλαιμαχος της ομάδος, θα ήθελα να καταθέσω, την άποψη μου, και να καλέσω όλους τους παλαίμαχους, σε μια συγκέντρωση, για να ακουστούν λύσεις για την ομάδα. Η πολυετή εμπειρία μου στον χώρο του ποδοσφαίρου, με δίδαξε, πως χωρίς υποδομή δεν μπορεί να υπάρξει συνεχεια, έτσι βγήκα και εγώ και όλοι οι άλλοι που έπαιξαν σε αυτή την ομάδα.

Πολλές ομάδες ακόμη και Α κατηγορία στην Κύπρο όπως η ΟΜΟΝΟΙΑ, που εργαστηκα εκεί, όπως και το ΑΠΟΕΛ, βγάζουν από τις υποδομές όχι μόνο πολλούς ποδοσφαιριστές, αλλά και χρήματα , για να πληρώνουν συμβόλαια ποδοσφαιριστών.

Αρα λοιπόν η πρόταση μου είναι να υπάρξει πολύ μεγάλο βάρος, με σωστές κατευθύνσεις, από έμπειρους τεχνικούς, στις υποδομές, η ακόμη συνεργασία με ομάδα του κέντρου ,ούτως ώστε, να υπάρχει το κίνητρο, και το οικονομικό να επενδύεται σε όλο τον σύλλογo ..

Άρα λοιπόν εκείνο που θα πρέπει να καταλάβουμε όλοι μας, είναι, πως αυτός που κάποτε έβαζε χρήματα σε μια ομάδα ,δεν υπάρχει  η ομάδα θα πρέπει να προσφέρει, την ποιότητα στα μέλη της Ακαδημίας, ούτω σώστε να έχει τις απολαβές  που θα ξεφρακαρουν τον σύλλογο..

Η δική μου πρόταση που μπορώ να την στηρίξω και να τη υλοποιήσω. …μιας και υπάρχει, η θέληση και τεχνογνωσία. .

Γιάννης Μαντζίκος

Διαβάστε επίσης

Back to top button