Άλλα αθλήματα

Γυμναστήρια: Τι θα γίνει με τις συνδρομές των μελών

Για το τι θα συμβεί σχετικά με τις συνδρομές των μελών των γυμναστηρίων αναφέρθηκε σε δηλώσεις του ο Πρόεδρος του Πανελληνίου Συνδέσμου Γυμναστηρίων Γιάννης Γκόβας.

Τα γυμναστήρια ετοιμάζονται να ανοίξουν τις πόρτες τους στις 15 Ιουνίου, και ενώ έχουν ήδη δοθεί οδηγίες από τον ΕΟΔΥ για την επαναλειτουργία τους προκειμένου να αποφευχθεί η μετάδοση και εξάπλωση του κορωνοϊού, αλλά και να προστατευθούν εργαζόμενοι και αθλούμενοι, παραμένει “γκρίζα ζώνη” το τι θα γίνει με όσους είχαν συνδρομή είτε ετήσια είτε ολιγόμηνη.

Θα χάσουν τα λεφτά που έχουν πληρώσει για συγκεκριμένες υπηρεσίες που δεν έλαβαν; Σύμφωνα με τον Πρόεδρο του Πανελληνίου Συνδέσμου Γυμναστηρίων, Γιάννη Γκόβα, ο οποίος μίλησε στον Realfm 97,8 και στην εκπομπή των Γιώργο Χουδαλάκη, Ιωσήφ Καλαμαράκη και Στεφανία Κασίμη, δεν υπάρχει κάποια απόφαση σχετικά με αυτό το θέμα ακόμη.

“Τα γυμναστήρια έκλεισαν με ευθύνη δική μας ή ευθύνη της πολιτείας; Το ένα είναι αυτό, το δεύτερο θέμα είναι ότι κατά την ταπεινή μας άποψη χωρίς αυτό να είναι δέσμευση για κανέναν, εάν έχει κάποιος μια ετήσια συνδρομή ή τρίμηνη, όταν προέκυψε το πρόβλημα, στα μέλη μας προτείνουμε τουλάχιστον το μισό να το καλύψει ο πελάτης και το άλλο μισό εμείς.

Δεν υπάρχει κάτι επίσημο. Ο καθένας είναι ελεύθερος να λειτουργήσει όπως θέλει. Εγώ προσωπικά, στα δικά μου γυμναστήρια ό,τι έχει πληρώσει ο πελάτης θα το έχει, είτε στο 2019, είτε στο 2020, ότι έχει πληρώσει θα του το καλύψουμε στη συνδρομή” τόνισε.

Πηγή: enikos.gr

Διαβάστε επίσης

Διαβάστε επίσης
Close
Back to top button