Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Ιωνικός: Έδωσε τα χέρια με τον κορυφαίο του παίκτη!

Ο Ιωνικός θα έχει και τη νέα σεζόν τον καλύτερο παίκτη του στο ρόστερ και θέλει το κάτι παραπάνω. #slgr #ionikosfc #slgrinterwetten #μεταγραφές

Ο Ιωνικός θα έχει και τη νέα σεζόν τον καλύτερο παίκτη του στο ρόστερ και θέλει το κάτι παραπάνω.

Σίγουρα ο Ιωνικός είχε μία αρκετά καλή σεζόν στη Super League 1, η οποία ολοκληρώθηκε ιδανικά, με την ομάδα της Νίκαιας να στέφεται πρωταθλητής στα πλέι-άουτ.

Φυσικά αυτός που ξεχώρισε ήταν ο Αϊάς Άοσμαν που έκανε το κομμάτι του: 34 ματς/8 γκολ/11 ασίστ και μπόλικη… μαγεία εντός αγωνιστικού χώρου. Ο ορισμός της μεταγραφής «value for money».

Οι ψίθυροι γύρω από την επόμενη μέρα του πολλοί και διάφοροι. Η κατάσταση είχε φτάσει σε ένα σημείο που η ομάδα της Νίκαιας δεν μπορούσε να περιμένει άλλο. Εκεί φούντωσαν τα σενάρια ακόμα περισσότερο.

Κι όμως όπως αναφέρει το Sportime της Κυριακής και η στήλη «Παρασκήνια» η ανατροπή έγινε. Τη ίδια στιγμή που ο 27χρονος από την Συρία κάνει τις διακοπές του στην Γερμανία με την οικογένειά του.

Με όσα μαθαίνω όμως, αυτό δεν τον εμπόδισε να κλείσει το θέμα. Διότι, έχει δώσει τα χέρια με το αφεντικό του Ιωνικού για ανανέωση για δύο χρόνια ακόμα συμβολαίου με 150 χιλιάρικα ετησίως.

Τα περισσότερα από κάθε άλλον πλέον στα αποδυτήρια. Απομένει η ευχή του πατέρα του…

πηγή: Sportime.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button