Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Κασναφέρης: «Είχε ενημερώσει τη διοίκηση ο Παράσχος, υπήρχε ψυχρότητα ανάμεσα στις δύο πλευρές»

Ο Γιώργος Κασναφέρης έκανε λόγο στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για κακό κλίμα ανάμεσα στη διοίκηση του Απόλλωνα και τη δική του πλευρά, όπως και με τον Γιώργο Παράσχο.

Ο Γιώργος Κασναφέρης έκανε λόγο στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για κακό κλίμα ανάμεσα στη διοίκηση του Απόλλωνα και τη δική του πλευρά, όπως και με τον Γιώργο Παράσχο.

Ψυχρό ήταν το κλίμα στον Απόλλωνα Σμύρνης εδώ και πολύ καιρό, όπως ανέφερε ο Γιώργος Κασναφέρης στον bwinΣΠΟΡ FM 94.6, μιλώντας στην εκπομπή «Έφεση της Τρίτης» με τον Κυριάκο Θωμαΐδη.

Ο πρώην τιμ μάνατζερ της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» τόνισε ότι ο πρώην προπονητής της ομάδας είχε ενημερώσει τη διοίκηση για την απόφασή του να αποχωρήσει, ενώ έκανε λόγο για κακές σχέσεις του κ. Μονεμβασιώτη τόσο με τον ίδιο, όσο και με τον έμπειρο κόουτς.

«Ράγισε το γυαλί ανάμεσα στον κόουτς, εμένα και τη διοίκηση. Με αποτέλεσμα το τελευταίο διάστημα να μην υπάρχει συνεργασία, επικοινωνία και ομοψυχία. Με τον κ. Μονεμβασιώτη. Υπάρχουν κάποια όρια τα οποία όταν ξεπεραστούν δεν γίνεται να συνεχίσεις…», επεσήμανε.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στον Κυριάκο Θωμαΐδη

-το δικό του «διαζύγιο» με τον Απόλλωνα: «Τρεις ημέρες νωρίτερα έφυγα εγώ. Δέχθηκα τηλεφώνημα από έναν υπάλληλο της εταιρείας. Αυτοί που κατηγορούν τον Παράσχο ότι έφυγε από την πίσω πόρτα, ανακοίνωσαν σε εμένα το τέλος μέσω τηλεφωνήματος μιας υπαλλήλου. Όταν τα αφεντικά θέλουν να διώξουν κάποιον, είναι ωραία και τους αρέσει. Όταν φεύγει κάποιος τρελαίνονται και προσπαθούν με διαρροές, εξαπτέρυγα και παπαγαλάκια να εμφανίσουν ότι ο Κασναφέρης με τον Παράσχο είχαν κάνει συνωμοσία ολκής για να φύγουν»

-το γεγονός ότι συνδέουν κάποιο την περίπτωσή του με του Παράσχου: «Εδώ και 15 μέρες είχαμε αποφασίσει από κοινού ότι θα φύγουμε όταν τελειώσει η σεζόν. Δεν είναι κακό. Δεν είναι διεργασία, όπως λένε κάποιοι. Δεν είναι μεμπτό. Γράφουν κάποιοι και δεν βγαίνουν στα ίσα, αλλά τα λένε υπόγεια. Επηρεάζει αυτό τη λειτουργία της ομάδας; Όταν στα τελευταία παιχνίδια είχαμε νίκες με ΟΦΗ και Παναιτωλικό. Ούτε στο καλύτερο όνειρο του καθενός θα μπορούσε να βρεθεί στην ένατη θέση η ομάδα. Το τελευταίο διάστημα είχαν γίνει κάποια πράγματα στο εσωτερικό της ομάδας. Δηλαδή μετά τη Λαμία στις 28/1. Κάποιες ομιλίες, κάποια υπονοούμενα για αξίες ηθικές και ποδοσφαιριστών, συνεργατών. Ράγισε το γυαλί ανάμεσα στον κόουτς, εμένα και τη διοίκηση. Με αποτέλεσμα το τελευταίο διάστημα να μην υπάρχει συνεργασία, επικοινωνία και ομοψυχία. Με τον κ. Μονεμβασιώτη. Υπάρχουν κάποια όρια τα οποία όταν ξεπεραστούν δεν γίνεται να συνεχίσεις… Η πίστη από τους ποδοσφαιριστές, οι παραινέσεις κλπ βοήθησαν. Από 13/9 ξεκινήσαμε, αφού μεσολάβησε και ο κορωνοϊός και προσπαθήσουμε να περάσουμε πράγματα στη διαχείριση της καθημερινότητας. Αυτό το πράγμα έγινε ομάδα και έφερε σπουδαία αποτελέσματα και είναι σωμένη με το ενάμιση πόδι».

-τον Γιώργο Παράσχο: «Ατυχής η παρέμβαση του Κώστα Μπελιά και ίσως να μην είχανε ενημερωθεί εσωτερικά, μεταξύ τους. .Το ήθος και ο χαρακτήρας του Παράσχου είναι αδιαμφισβήτητα. Ο Γιώργος Παράσχος περίμενε ότι θα τον πάρει κάποιος να του πει: «ρε φίλε, τι έγινε, τι έφταιξε, τι σου κάναμε;». Δεν τον πήρε κανένας. Μίλησε με τον κ. Γκαγκάτση χτες το βράδυ, τον ενημέρωσε και του είπε να το μεταφέρει. Κι εγώ δεν ήμουνα στο γήπεδο για να πανηγυρίσω με την υπόλοιπη ομάδα τις προάλλες, διότι δυστυχώς δεν μου έδωσε το δικαίωμα η διοίκηση. Υπήρχε μια μεγάλη ψυχρότητα ανάμεσα στις δύο πλευρές το τελευταίο διάστημα. Όντως έγινε πρόταση ανανέωση συνεργασίας, την οποία ο κύριος Παράσχος θεωρεί τυπική. Ζήτησε να απαντήσει στις 31 Μαρτίου, δηλαδή μετά από σαράντα ημέρες. Έγινε το μπαμ με τον Παράσχο, με εμένα βρέθηκε άλλη αφορμή. Στο παιχνίδι με την ΑΕΚ όπου προφυλαχθήκαν κάποιες παίκτες λόγω καρτών. Υπήρχαν μουρμούρες τότε και βρέθηκε πρόσχημα για εμένα επειδή μίλησα στο ημίχρονο με κάποιους ανθρώπους της ΑΕΚ. Είπαν ότι παρακάλεσα για να μην μας βάλουν πέντε γκολ και μας ξεφτιλίσουν. Τα λένε αυτά κάποια παπαγαλάκια. Κι εσύ Κυριάκο πόσα μου έχεις γράψεις, σε έχω πάρει τηλέφωνο; Και καλά έκανες. Ο Γιώργος Παράσχος έφυγε αφήνοντας πίσω του κάποιους μισθούς και κάποια πριμ. Είχε αποφασίσει να φύγει είτε με νίκη ή με ήττα, ώστε να μείνει να στηρίξει τα παιδιά. Μακάρι ο επόμενος να πάει ακόμα καλύτερα. Κρατάμε τις σχέσεις που κάναμε και μένουμε φίλοι, όπως και τις θετικές στιγμές. Ευχαριστούμε όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα. Υπήρξαν κάποιες ψυχρότητες και ο χρόνος τα γιατρεύει τώρα».

-τη διαιτησία τώρα: «Είναι λίγο καλουπαρισμένα τα νέα παιδιά, λείπει ο αυθορμητισμός. Δεν λέω ότι δεν έχουν ταλέντο ή ποιότητα. Βλέπεις ότι ο διαιτητής λέει είναι δεν είναι, θα το δείξει το VAR. Το κακό είναι η υπερβολική χρήση του VAR και κάπου πρέπει να το βρούνε τα παιδιά. Έχουμε πολλή δουλειά εκεί».

-το αν θα ήθελε το VAR στην εποχή του: «Θα το ήθελα σε κάποιες περιπτώσεις, όπου είχα κάνει κραυγαλέα λάθη. Έχω κάνει τρία-τέσσερα σοβαρά λάθη που με έχουν στιγματίσει στα 150 παιχνίδια που έκανα, θα με είχε βοηθήσει για να μην πάρω τις λάθος αποφάσεις».

-τον Κλάτενμπεργκ: «Ελπίζω να μην αφήσει καμένη γη. Τον έχω συναντήσει και είδα έναν άνθρωπο που ξέρει πολλά για το διάστημα που είναι. Ξέρει πολλά πράγματα και πίσω από την… κουρτίνα. Στον Περέιρα όταν πήγαινες και σου έλεγε να πας να το καταγγείλεις. Τι να καταγγείλεις, αν το κάνεις θα έρθουν να σε καθαρίσουν. Αυτά τα λες για το καλό. Είναι πιο κ@@@πετσωμένος ο Κλάτενμπεργκ. Ελπίζω να αφήσει κάτι. Αν δεν αφήσει κι αυτός κάτι… Δεν θα έχουμε διαιτητή από κάτω. Εργασιακό μπούλινγκ έχουμε ζήσει πολύ στο ποδόσφαιρο».

Διαβάστε επίσης

Back to top button