Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Προειδοποιούν οι Ιταλοί μάνατζερ: «Οι παίκτες μπορούν να αρνηθούν να παίξουν μετά τις 30 Ιουνίου»

Με την Serie A να ξεκινάει και πάλι στις 20 Ιουνίου, το θέμα των συμβολαίων που λήγουν κανονικά στις 30 του ίδιου μήνα έρχεται στην επιφάνεια μιας και η Ένωση των μάνατζερ στην Ιταλία προειδοποιεί ότι οι παίκτες μπορούν να αρνηθούν να αγωνιστούν.

Η Ένωσης των μάνατζερ θεωρεί ότι το θέμα με τα συμβόλαιο δεν έχει λυθεί από την Λίγκα και τις ομάδες και ουσιαστικά οι ποδοσφαιριστές είναι στον… αέρα, κυρίως αυτοί τα συμβόλαια των οποίων λήγουν στις 30 Ιουνίου, με την σεζόν να ολοκληρώνεται τον Αύγουστο.

Στην αρχή άπαντες ήλπιζαν σε μία συλλογική συμφωνία στο συγκεκριμένο θέμα, αλλά πλέον αυτό έχει μεταφερθεί στις επαφές της ομάδας με τον ποδοσφαιριστή.

Μάλιστα ο πρόεδρος της Ένωσης των ατζέντηδων, Μπέπε Γκάλι είπε στο «Radio Punto Nuovo» για το θέμα:

«Η Ένωση των Παικτών έχει πει ότι θα παρέμβει αλλά μέχρι τώρα μόνο λόγια. Παίκτες όπως ο Καγιεχόν της Νάπολι, στην θεωρία μπορούν να αρνηθούν να παίξουν μετά τις 30 Ιουνίου. Εφόσον λήγει το συμβόλαιο του 30 Ιουνίου μπορεί να φύγει. Υπάρχουν και προβλήματα με τους δανεικούς οι οποίοι θα καταλήξουν να παίζουν σε έναν αγώνα και να εργάζονται και στα δύο σωματεία ταυτόχρονα.

Οι νέες μεταγραφές μπορούν να προπονούνται αλλά δεν μπορούν να αγωνιστούν μέχρι το τέλος της περιόδου 2019-20. Εμείς ως μάνατζερ έχουμε αιτήματα αλλά δεν έχουμε καμία ανταπόκριση είτε από την Ένωση των Παικτών είτε από τις ομάδες».

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button