ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Στο μυαλό του Μιχάλη Γρηγορίου

Σήμερα στις 19:30 ο ΠΑΣ Λαμία θα αγωνιστεί κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης και το LamiaSports θα προσπαθήσει να προσεγγίσει την ενδεκάδα που θα παρατάξει ο Μιχάλης Γρηγορίου.

Σήμερα στις 19:30 ο ΠΑΣ Λαμία θα αγωνιστεί κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης και το LamiaSports θα προσπαθήσει να προσεγγίσει την ενδεκάδα που θα παρατάξει ο Μιχάλης Γρηγορίου.

Στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής των playouts της SuperLeague 1, o ΠΑΣ Λαμία θα αγωνιστεί στο γήπεδο της Ριζούπολης με αντίπαλο τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Πρόκειται για την τελευταία αναμέτρηση της σεζόν, η οποία δεν κρίνει τίποτα επί της ουσίας όσο αφορά τη βαθμολογία. Τόσο ο Απόλλωνας όσο και η Λαμία εξασφάλισαν την παραμονή τους στην κατηγορία στις προηγούμενες αγωνιστικές, έτσι η αναμέτρηση σήμερα έχει έναν διαδικαστικό χαρακτήρα.

Παρόλο αυτά, ενδιαφέρον θα έχει να δούμε ποιους θα επιλέξει ο Μιχάλης Γρηγορίου να ξεκινήσει τη βασική του ενδεκάδα και σε ποιους τελικά θα δώσει την ευκαιρία να αγωνιστούν.

Το LamiaSports τώρα, θα προσπαθήσει να προσεγγίσει μία πιθανή ενδεκάδα της Λαμίας, με σκοπό να σας βάλει στο κλίμα της αναμέτρησης.

Ξεκινάμε από το τέρμα και θεωρούμε πως θα δοθεί η ευκαιρία στον Κώστα Θεοδωρόπουλο να κάτσει κάτω από τα δοκάρια της ομάδας, μετά από αρκετό καιρό. Η αλήθεια είναι πως από τη στιγμή όπου ο Επασί ανέβασε κατακόρυφα την απόδοσή του, δύσκολα θα έβγαινε από την ενδεκάδα. Ωστόσο τώρα είναι μία καλή ευκαιρία να πάρει χρόνο συμμετοχής ο Έλληνας τερματοφύλακας.

Στην άμυνα, ίσως δούμε μία διαφορετική διάταξη. Πολύ πιθανόν να δούμε τριάδα στην άμυνα, η οποία να απαρτίζεται από τους Βύντρα, Τζανετόπουλο και Αντέτζο. Ως ακραία μπακ-χαφ θα δούμε τον Σαραμαντά αριστερά και τον Προβυδάκη δεξιά, με τον Σκόνδρα και τον Μαρτίνεθ να απουσιάζουν.

Στο κέντρο τώρα, ο Μπεχαράνο δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής και τη θέση του θα πάρει ο Γκούγκα Παλαβαντισβίλι, ενώ δίπλα του θα είναι ο Φάνης Τζανδάρης. Πιο μπροστά, σε ρόλο οργανωτή θα αγωνιστεί ο Έλμαρ Μπιάρνασον, ο οποίος ήταν εκτός στα προηγούμενα ματς λόγω τραυματισμού.

Καταλήγουμε στην επίθεση, όπου στις τελευταίες αναμετρήσεις που ο Μιχάλης Γρηγορίου επέλεξε το 3-5-2 έβαζε μαζί με τον Καραμάνο τον Μίλος Ντέλετιτς στην επίθεση. Ο Σέρβος απουσιάζει για τον σημερινό αγώνα αλλά τη θέση του θα πάρει ο Λάζαρ Ρόμανιτς.

Διαβάστε επίσης

Back to top button