Νέα από Κόσμο

Όλα μηδέν στο Στάμφορντ Μπριτζ

Στο 0-0 έμειναν οι Τσέλσι και Άρσεναλ για το θεσμό του League Cup στο Στάμφορντ Μπριτζ και έτσι το εισιτήριο για την επόμενη φάση θα σφραγιστεί στο 2ο ματς που θα διεξαχθεί την 24η του μήνα στην έδρα των «κανονιέρηδων».

Οι δύο ομάδες δεν πρόσφεραν ιδιαίτερα καλό θέαμα και οι προσπάθειες τους κατέληξαν στο στείρο 0-0 που δεν αφήνει ικανοποιημένο κανέναν. Το σύνολο του Αντόνιο Κόντε ήταν ελαφρώς καλύτερο αλλά δεν βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα και έτσι όλα θα κριθούν στο δεύτερο παιχνίδι στην έδρα της Άρσεναλ.

  Οι γηπεδούχοι έχασαν κάποιες ευκαιρίες με τους Μόουζες, Αζάρ και Σεσκ ωστόσο πότε η αστοχία στην τελική προσπάθεια και πότε ο Οσπίνα δεν τους επέτρεψε να βάλουν το πολυπόθητο τέρμα και να θέσουν τις βάσεις της πρόκρισης.

Να σημειωθεί ότι στον πάγκο της  Άρσεναλ βρέθηκε για πρώτη φορά και ο Μαυροπάνος, που αποκτήθηκε από τους Λονδρέζους στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο.

Οι ενδεκάδες:

Τσέλσι: Κουρτουά, Αθπιλικουέτα, Κρίστενσεν, Ρούντιγκερ, Μόουσες, Καντέ, Φάμπρεγας, Ντρίνκγουότερ (68′ Γουίλιαν), Αλόνσο, Αζάρ (84′ Μπακαγιόκο), Μοράτα (87′ Μπατσουαγί)

Άρσεναλ: Οσπίνα, Μπεγερίν, Τσέιμπερς, Μουστάφι, Χόλντινγκ, Μάιτλαντ- Νάιλς,

Γουίλσιρ (57′ Ελνένι), Τσάκα, Ιβόμπι, Γουέλμπεκ, Λακαζέτ (65′ Σάντσες).

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button