Άλλα αθλήματα

Πρόκριση με ρεκόρ για την Πεσιρίδου, όριο για Λονδίνο ο Τσάκωνας

Στον τελικό των 100 μέτρων με εμπόδια προκρίθηκε η Ελισάβετ Πεσιρίδου στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ομάδων που διεξάγεται στην πόλη Λιλ της Γαλλίας.

Η Ελληνίδα αθλήτρια τερμάτισε στην δεύτερη θέση της πρώτης προκριματικής σειράς με χρόνο 13.30 δευτερόλεπτα, που είναι και φετινό ρεκόρ για την ίδια. Μάλιστα, η Πεσιρίδου είχε τον δεύτερο καλύτερο χρόνο των προκριματικών.

Μεγάλη πρόκριση για τον Λυκούργο Τσακώνα στον τελικό των 200 μέτρων. Ο Έλληνας αθλητής τερμάτισε στην πρώτη θέση της πρώτης προκριματικής σειράς με 20.33 δευτερόλεπτα. Ο Τσάκωνας βελτίωσε το φετινό του ρεκόρ ενώ έπιασε και το όριο για το παγκόσμιο πρωτάθλημα του Λονδίνου τον Αύγουστο.

Στην πρώτη θέση της δεύτερης προκριματικής σειράς των 200 μέτρων τερμάτισε η Μαρία Μπελιμπασάκη που προκρίθηκε στον τελικό του αγωνίσματος. Η Ελληνίδα αθλήτρια δεν είχε κανένα πρόβλημα σε όλη την διάρκεια της κούρσας και με χρόνο 23.27 δευτερόλεπτα πήρε το εισιτήριο.

Απευθείας πρόκριση στον τελικό των 100 μέτρων με εμπόδια ανδρών και για τον Κώστα Δουβαλίδη. Ο Δραμινός αθλητής τερμάτισε τρίτος στην πρώτη προκριματική σειρά με χρόνο 13.54 δευτερόλεπτα. Ο Δουβαλίδης προκρίθηκε στον τελικό με τον πέμπτο καλύτερο χρόνο.

Στον τελικό των 400 μέτρων προκρίθηκε η Ειρήνη Βασιλείου. Η Ελληνίδα αθλήτρια τερμάτισε στη δεύτερη θέση της δεύτερη προκριματικής σειράς με 52.52 δευτερόλεπτα και πήρε απευθείας το εισιτήριο για τον τελικό. Η Βασιλείου είχε τον τέταρτο καλύτερο χρόνο των προκριματικών.

Ο έφηβος Μιχάλης Παππάς τερμάτισε στην έκτη θέση της δεύτερης προκριματικής σειράς των 400 μέτρων με χρόνο 48.65 δευτερόλεπτα και έμεινε εκτός τελικού.

πηγή: sdna

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Διαβάστε επίσης
Close
Back to top button