ΜεταγραφέςΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Προτάθηκε (και) ο Γέντρισεκ στη Λαμία!

Μία από τις πολλές προτάσεις που έχουν φτάσει στα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΣ Λαμία, φαίνεται πως είναι ο Σλοβάκος σέντερ φορ, Έρικ Γέντρισεκ.

Μία από τις πολλές προτάσεις που έχουν φτάσει στα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΣ Λαμία, φαίνεται πως είναι ο Σλοβάκος σέντερ φορ, Έρικ Γέντρισεκ.

Εδώ και αρκετό καιρό, στα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΣ Λαμία, καταφθάνουν αρκετές προτάσεις από μάνατζερς για ποδοσφαιριστές, κυρίως στις θέσεις που ψάχνει ενίσχυση η ομάδα.

Αμυντικοί, μέσοι, μεσοεπιθετικοί και σέντερ φορ, έχουν προταθεί στην ομάδα της Φθιώτιδας με τους διοικούντες να εξετάζουν κάθε περίπτωση ξεχωριστά για να καταλήξουν στους «εκλεκτούς» που θα αποκτηθούν για να βοηθήσουν τον σύλλογο.

Σύμφωνα τώρα με το ρεπορτάζ, μία περίπτωση που φαίνεται πως έχει προταθεί και έχει ξεχωρίσει είναι αυτή του πρώην σέντερ φορ της Ξάνθης και του ΝΠΣ Βόλου, Έρικ Γέντρισεκ.

Ο διεθνής Σλοβάκος φορ, έμεινε πριν από λίγες ημέρες ελεύθερος από την ομάδα της Θεσσαλίας και αναζητεί τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Ο 34χρονος φορ φορώντας τη φανέλα της Ξάνθης αγωνίστηκε σε 58 παιχνίδια, έχοντας 20 γκολ και 1 ασίστ, ενώ στην τελευταία του ομάδα, τον Βόλο έπαιξε σε 29 αγώνες έχοντας 4 γκολ.

Συνολικά στην καριέρα του έχει σημειώσει 121 γκολ σε 435 εμφανίσεις ενώ τη σεζόν 2005-2006 αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ στη Fortuna Liga με 21 γκολ φορώντας τη φανέλα του Hannover.

Διαβάστε επίσης

Back to top button