Άλλα αθλήματαΜπάσκετΤοπικά Σπορ

Α2 Εθνική Γυναικών: Πρόσκληση συμμετοχής στον Έσπερο Λαμίας!

Δελτίο Τύπου από τον Έσπερο Λαμίας, με ευχαριστίες προς το Δ.Σ της ΕΣΚΑΣΕ...

Αποφασίζει για τη συμμετοχή της στην Α2 Εθνική Γυναικών ο Έσπερος Λαμίας.

Διαβάστε την ανακοίνωση:

betatzhs

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΣΠΕΡΟΣ  ΛΑΜΙΑΣ θέλει να κοινοποιήσει δημόσια τις ευχαριστίες του προς το Δ.Σ της ΕΣΚΑΣΕ, ως προς τις σημαντικές αποφάσεις που ελήφθησαν ,για την επικύρωση των βαθμολογιών μέχρι την στιγμή διακοπής των πρωταθλημάτων καλαθοσφαίρισης, μετά την αναγκαστική λήξη των αγωνιστικών δραστηριοτήτων ,λόγω της πανδημίας του COVID-19.

Η ανακήρυξη  της πρωταθλήτριας και ο τίτλος για την απευθείας άνοδο για την Α2 κατηγορία στο πρωτάθλημα ΓΥΝΑΙΚΩΝ, επικυρώθηκε στην ομάδα μας ΕΣΠΕΡΟΣ ΛΑΜΙΑΣ.

Η επίσημη πρόσκληση συμμετοχής στην Α2 ΕΘΝΙΚΗ ΓΥΝΑΙΚΩΝ του ΕΣΠΕΡΟΣ ΛΑΜΙΑΣ, μας τιμά ιδιαίτερα και δίνει το δικαίωμα να εκπροσωπηθεί, για πρώτη φορά η πόλη της ΛΑΜΙΑΣ και η περιοχή της Φθιώτιδας στην ανώτερη κατηγορία του πρωταθλήματος ΓΥΝΑΙΚΩΝ.

Το Διοικητικό Συμβούλιο σε συνεδρίασή του και αφού λάβει υπόψη του όλες τις νέες αντίξοες κοινωνικές, οικονομικές και  δραστηριοτήτων στις αθλητικές εγκαταστάσεις συνθήκες ,που δημιούργησε η πανδημία του COVID-19:

Θα αποφασίσει με σύνεση και γνώμονα την δυνατότητα επιτυχίας του εγχειρήματος και θα απαντήσει εγγράφως για την  αποδοχή ή μη της τιμητικής πρότασης, εντός ευλόγου χρονικού διαστήματος.

Το   Δ.Σ. του ΕΣΠΕΡΟΣ ΓΣ  ΛΑΜΙΑΣ

Ετικέτες
autovision

Διαβάστε επίσης

Back to top button
Close