Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Με την «σφραγίδα» του πρωταθλητή οι φανέλες της Μπαρτσελόνα (vid)

Η LaLiga αποφάσισε για πρώτη φορά στην ιστορία του πρωταθλήματος να τοποθετήσει στις φανέλες της κατόχου του τίτλου, Μπαρτσελόνα, το σύμβολο του πρωταθλήματος για όλη την διάρκεια της σεζόν.

Με αυτόν τον τρόπο, η Μπαρτσελόνα για όλη την διάρκεια της φετινής σεζόν (2018 – 2019) θα έχει στις φανέλες της, πάνω από το δεξί της μανίκι όπου είναι το τοποθετημένο το έμβλημα της LaLiga και ένα σήμα που θα συμβολίζει τον τίτλο που κατέκτησε την περσινή σεζόν (2017-2018).

Το νέο σήμα έχει διάμετρο 3.5 εκατοστά ενώ στο εσωτερικό του περιέχει το σύμβολο του ισπανικού πρωταθλήματος σε χρώμα χρυσού και άσπρου και στο εσωτερικό την σεζόν κατάκτησης του πρωταθλήματος, δηλαδή 2017 – 2018.

Η Μπαρτσελόνα γίνεται έτσι ο πρώτος σύλλογος που θα έχει στις εμφανίσεις της, αυτήν την πρωτότυπη ιδέα της LaLiga, η οποία με αυτόν τον τρόπο επιδιώκει την εξέλιξή της σε επίπεδο μάνατζμεντ – μάρκετινγκ και την προώθηση του πρωταθλήματος σε όλον τον κόσμο.

Το Σάββατο αναμένεται η πρώτη εμφάνιση του νέου σήματος, στον αγώνα της Μπαρτσελόνα απέναντι στην Αλαβές, εντός έδρας, στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

 

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button