ΓενικάΤοπικές Ειδήσεις

Η Λαμία πρωτοπορεί με ηλεκτροκίνηση και… σέβεται το Περιβάλλον! (ΦΩΤΟ, ΒΙΝΤΕΟ)

Με έναν διαφορετικό τρόπο γιόρτασε την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος ο Δήμος Λαμιέων.

Στο κέντρο της Λαμίας στην Πλατεία Λαού τοποθετήθηκε το πρωί της Παρασκευής σταθμός φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων.

Στην παρουσίαση του ο δήμαρχος Λαμιέων Θύμιος Καραϊσκος τόνισε πως: “Η προστασία του περιβάλλοντος δεν είναι μόνο χρέος μας, αλλά προϋπόθεση για το μέλλον του πλανήτη μας και εγγύηση για την εξασφάλιση υψηλής ποιότητας ζωής των επόμενων γενεών.

Η Παγκόσμια ημέρα Περιβάλλοντος, μας υπενθυμίζει πως το κοινό σημείο αναφοράς όλων μας, το περιβάλλον μέσα στο οποίο ζούμε, χρειάζεται τη φροντίδα και την προσοχή μας. Χρειάζεται τη δική μας ενεργή συμμετοχή, τη δική μας άμεση συνεισφορά, την προσπάθειά μας να απομακρύνουμε ρυπογόνες πρακτικές και συνήθειες, με όποιο τρόπο και μέσo μπορούμε”, σημείωσε ο κ. Καραϊσκος και συμπλήρωσε πως στόχος του  Δήμου Λαμιέων είναι στο άμεσο μέλλον η αντικατάσταση του στόλου των οχημάτων από οχήματα φιλικά προς το περιβάλλον: 

“Ο Δήμος μας με στρατηγικό στόχο τον περιορισμό των ρύπων, την 5η Ιουνίου, Παγκόσμια ημέρα Περιβάλλοντος, προχωρά στην εγκατάσταση υποδομής, ενθαρρύνοντας τις μετακινήσεις στην πόλη με ηλεκτρικά οχήματα που δε ρυπαίνουν, και είναι φιλικά προς το περιβάλλον.Στοχεύουμε στο άμεσο μέλλον στην αντικατάσταση του στόλου των οχημάτων μας, από οχήματα φιλικά προς το περιβάλλον”.

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ

Διαβάστε επίσης

Back to top button