FeaturedΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Με οδηγό τις καλές του εμφανίσεις… κόντρα στην πρωταθλήτρια!(match day)

Με δύο απουσίες θα αγωνιστεί σήμερα ο ΠΑΣ Λαμία στην έδρα της ΑΕΚ, για την 13η αγωνιστική της SuperLeague.

Στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής, ο ΠΑΣ Λαμία θα φιλοξενηθεί στην έδρα της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ στις 19:30, ερχόμενος από μία από τις καλύτερες εμφανίσεις του στο πρωτάθλημα της SuperLeague απέναντι στον ΠΑΟΚ.

Παρά την καλή του εμφάνιση Τσαμούρης και Πασχαλάκης είχαν διαφορετική απόψη και ο ένας με τις αποφάσεις του και ο άλλος με τις αποκρούσεις του έδωσαν στον ΠΑΟΚ μία άδικη νίκη.

Τώρα, η ομάδα του Μάκη Χάβου, θέλει να επιστρέψει στις νίκες και τα θετικά αποτελέσματα, παίζοντας με την προβληματική ΑΕΚ των τελευταίων εβδομάδων, έχοντας όμως μερικές απουσίες.

Τα νέα της Λαμίας

Ο Τάσος Καραμάνος έχασε δύο από τις σημαντικότερες προπονήσεις στην προετοιμασία του ΠΑΣ Λαμία, λόγω της κλωτσιάς που δέχθηκε στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ, παρόλο αυτά βρίσκεται κανονικά στην αποστολή για την Αθήνα.

Ο ΠΑΣ Λαμία… ο «κακός δαίμονας» της ΑΕΚ!(vids)

Ο Χάβος ίσως να τον προστατέψει και να μην τον βάλει στην αρχική ενδεκάδα καθώς έχει και την επιλογή του Βασιλαντωνόπουλου για δεξιά.

Επίσης, εκτός από την σημερινή αναμέτρηση θα είναι και ο τιμωρημένος Ελίνι Δημούτσος αλλά και ο Θανάσης Καραγκούνης, ο οποίος για άγνωστο λόγο δεν βρίσκεται για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι στην αποστολή της ομάδας.

Παρόλο αυτά, ο Έλληνας προπονητής τα σχέδιά του για τον αγώνα τα έχει καταστρώσει και αν θέλουμε να προσεγγίσουμε μία πιθανή ενδεκάδα τότε θα έχουμε τους εξής:

Ο Σαράνοφ θα είναι στο τέρμα, δεξιά ο Ασίγκμπα, αριστερά ο Βάντερσον και στο κέντρο της άμυνας οι Αντέτζο και Πλιάτσικας. Βέβαια, μέσα στην εβδομάδα η δοκιμή του Χάβου ήταν ο Σκόνδρας να παίξει δεξιά και αριστερά ο Ασίγκμπα.

Στο κέντρο τη θέση του Δημούτσου, κατά πάσα πιθανότητα θα πάρει ο Σκόνδρας αλλά δεν θα ήταν καθόλου παράξενο να δούμε εκεί τον φορμαρισμένο Μπουλούλη. Σταθερός θα είναι σε ένα ακόμη παιχνίδι ο Μάρκο Μπλάζιτς.

Δεξιά τώρα, θα δούμε τον Βασιλαντωνόπουλο αν όντως δεν αγωνιστεί ο Καραμάνος στη θέση αυτή, ενώ αριστερά ο Επστάιν δεν βγαίνει από την ενδεκάδα.

Στην κορυφή της επίθεσης θα βρίσκεται ο Χερόνιμο Μπαράλες ενώ πίσω του θα παίξει ο συμπατριώτης του Φακούντο Μπερτόλιο, στο κλασσικό 4-2-3-1 του Μάκη Χάβου.

ΑΕΚ – ΠΑΣ Λαμία: Από το πέναλτι φάντασμα… στα παιχνίδια του Κυπέλλου!(pics+vids)

Την αποστολή αποτελούν οι:

1 Bojan Saranov
22 Νικόλαος Μελίσσας

2 Σταύρος Βασιλαντωνόπουλος
3 Ιορδάνης Παπαργυρίου
4 Daniel Adejo
14 Ανέστης Αναστασιάδης
23 Ιωάννης Σκόνδρας
27 Vanderson Scardovelli
50 Mark Asigba

8 Βασίλειος Πλιάτσικας
10 Facundo Bertoglio
17 Hachim Mastour
26 Denis Epstein
32 Marko Blažić
61 Κωνσταντίνος Μπουλούλης

9 Jeronimo Barrales
11 Αναστάσιος Καραμάνος
18 Lazar Romanic
45 Νικόλαος Τσούκαλος

ΑΕΚ – ΠΑΣ Λαμία: Αυτοί… που τους συνδέουν!(pics)

Τα νέα του αντιπάλου:

Χωρίς απρόοπτα και προβλήματα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ΑΕΚ στα Σπάτα, για το σημερινό παιχνίδι με την Λαμία στο ΟΑΚΑ.

Αμέσως μετά το τέλος της προπόνησης, ο Μαρίνος Ουζουνίδης ανακοίνωσε την αποστολή, παίρνοντας μαζί του στο ξενοδοχείο 20 ποδοσφαιριστές. Εκτός έμειναν ο τιμωρημένος Μάρκο Λιβάγια που έχει συμπληρώσει κάρτες και φυσικά ο Έλντερ Λοπες, που βρίσκεται σε διαδικασία αποκατάστασης και επανόδου. 

Η αποστολή της ΑΕΚ: Μπάρκας, Τσιντώτας, Μπακάκης, Οικονόμου, Γκάλο, Τσόσιτς, Τσιγκρίνσκι, Χουλτ, Σβάρνας, Αλμπάνης, Κλωναρίδης, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Μοράν, Μπότος, Άλεφ, Γιακουμάκης, Γιαννιώτας, Πόνσε, Μπογέ. 

Μόνο ήττες με Παπαπέτρου διαιτητή η Λαμία!(pics+vids)

Η μετάδοση του αγώνα:

Τον αγώνα του ΠΑΣ Λαμία με την ΑΕΚ θα μπορέσετε να τον παρακολουθήσετε μέσω της live ενημέρωσης του LamiaSports, με την μετάδοση να ξεκινάει μισή ώρα νωρίτερα από το παιχνίδι.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button