Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Κανονικά το Ξάνθη – Παναιτωλικός!

Η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού άναψε το "πράσινο φως" για την διεξαγωγή αγώνων στην Ξάνθη, κάτι το οποίο σημαίνει πως το ματς κόντρα στον Παναιτωλικό... θα γίνει κανονικά!

Την άδεια για τη διεξαγωγή αγώνων στην ακριτική πόλη έδωσε η υγειονομική επιτροπή της ΓΓΑ, με τον όρο ωστόσο να διαμένουν οι φιλοξενούμενες ομάδες εκτός του νομού Ξάνθης.

Κανονικά θα διεξαχθεί την προσεχή Κυριακή (21/6) ο αγώνας της Ξάνθης με τον Παναιτωλικό, παρά τα κρούσματα κορωνοϊού που έχουν εμφανιστεί στην ακριτική πόλη το τελευταίο διάστημα.

Η υγειονομική επιτροπή της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού άναψε το “πράσινο φως” για διεξαγωγή αγώνων στην Ξάνθη, με την προϋπόθεση όμως οι φιλοξενούμενες ομάδες να διαμένουν εκτός του νομού κι επίσης να μετακινούνται προς το γήπεδο αμέσως πριν το παιχνίδι, αλλά και να αποχωρούν άμεσα μετά το τέλος της αναμέτρησης.

Μετά από αυτή την εξέλιξη ανοίγει ο δρόμος για να ορίσει η Superleague άμεσα και το αναβληθέν παιχνίδι της πρεμιέρας των πλέι άουτ, ανάμεσα σε Ξάνθη και Ατρόμητο.

Από εκεί και πέρα από τη Λίγκα επισήμαιναν πως βασικό και πρωταρχικό μέλημα είναι η διασφάλιση της δημόσιας υγείας, σημειώνοντας όι “κινούμαστε πάντοτε με γνώμονα αυτά που λένε οι αρμόδιες θεσμικές αρχές”.

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button