Νέα από ΕλλάδαΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Super League: Ωρα για μπάλα! (Infographic & quiz)

To πρωτάθλημα αρχίζει... ξανά και για πρώτη φορά ο τίτλος θα κριθεί στα Play off. Το βλέμμα και στα Play out, όπου η μάχη της αποφυγής του υποβιβασμού θα είναι μεγάλη!

Επιτέλους, ξανά ποδόσφαιρο και στην Ελλάδα! Lock down… τέλος και η μπάλα επιστρέφει στην… κανονικότητα, έστω και σε άδεια γήπεδα.

Οι έξι κορυφαίες ομάδες της κανονικής διάρκειας της Super League θα δώσουν μια σειρά από ντέρμπι, από τα οποία θα καθοριστεί η τελική βαθμολογία και φυσικά ο πρωταθλητής. Το βλέμμα και στη 2η θέση που δίνει το εισιτήριο για τα προκριματικά του Champions League!

«Η στιγμή που περιμέναμε έρχεται! Είμαστε ψυχικά και σωματικά έτοιμοι για την επιστροφή του πρωταθλήματος. Ανυπομονούμε για την επιστροφή μας στο γήπεδο και να σας κάνουμε υπερήφανους», το μήνυμα του Μαρτίνς και ο Ολυμπιακός επιστρέφει στη δράση ως το απόλυτο φαβορί για τον τίτλο.

Αν υπάρχει κλειδί για το φετινό πρωτάθλημα, αυτό είναι η άμυνα. Έχει δει την εστία του να παραβιάζεται μόλις μία φορά στα τελευταία του επτά ματς στο πρωτάθλημα. Αήττητος, θέλει να σφραγίσει άμεσα το πρωτάθλημα και να κάνει την ιδανική προετοιμασία για το ματς με τη Γουλβς. Αλλωστε, ήταν η τελευταία ελληνική ομάδα που είχε αγωνιστικές υποχρεώσεις.

O Μαρτίνς ανανέωσε τη συνεργασία του με τους Πειραιώτες μέχρι το 2022 και το κλίμα είναι εξαιρετικό! Το δεύτερο… κλειδί για την επιτυχία η εκτελεστική δεινότητα του Γιούσεφ Ελ Αραμπί. Ο Μαροκινός επιθετικός είναι φέτος on fire για τους «ερυθρόλευκους», έχοντας πετύχει ήδη 17 γκολ. Τελευταία βαθμολογική απώλειά για τους Πειραιώτες ήταν την 26η Νοεμβρίου στο 0-0 με την ΑΕΚ.

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ

Διαβάστε επίσης

Back to top button