Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιροΣτοίχημα

Σημεία από 1.80 εως 5.80 στο EURO2020

Οι στοιχηματικές επιλογές του In2Sports από τον Χρήστο Βενίδη στο LamiaSports. #Euro2020 #στοίχημα #In2Sports #προγνωστικά

Οι στοιχηματικές επιλογές του In2Sports από τον Χρήστο Βενίδη στο LamiaSports. #Euro2020 #στοίχημα #In2Sports #προγνωστικά

Καλημέρα, και καλά κέρδη σε όλους!

Το Euro των 11 πόλεων συνεχίζεται σε φουλ ρυθμούς πλέον αφού όλοι ξεπέρασαν το αρχικό σοκ με τον Κριστιάν Έρικσεν και τα ευχάριστα νέα να είναι πως η κατάσταση της υγείας του πάει προς το καλύτερο.

Χθες Κυριακή είχαμε την νίκη της Αγγλίας με 1-0 κόντρα στην Κροατία, σπάζοντας μια παράδοση πολλών ετών όπου δεν μπορούσε να κερδίσει ποτέ σε πρεμιέρα Euro! Μοναδικό γκολ της συνάντησης στο ξεκίνημα της επανάληψης από τον Στέρλινγκ, δίκαιη νίκη για την Αγγλία καθώς ήταν ανώτερη σε όλη την διάρκεια της αναμέτρησης.

Δείτε εδώ όλα τα σημερινά προγνωστικά του in2sports

Χθες είχαμε πρεμιέρα και για τον 3ο όμιλο όπου η Αυστρία επικράτησε των Σκοπίων με 3-1, αρκετά πιο δύσκολα πάντως από όσο δείχνει το σκορ καθώς μέχρι το 78΄ το ματς ήταν ισόπαλο! Αυτή ήταν η πρώτη νίκη της Αυστρίας σε μεγάλη διοργάνωση από το 1990 ενώ η ομάδα των Σκοπίων έκανε ντεμπούτο σε τελική φάση Euro για πρώτη φορά στην μικρή ιστορία του!

Στο άλλο ματς του ομίλου και τελευταίο χρονικά της ημέρας είχαμε στο Άμστερνταμ την αναμέτρηση της Ολλανδίας κόντρα στην Ουκρανία που μετά από ένα συναρπαστικό 2ο μέρος οι ορανιέ επικράτησαν με 3-2.

Διαβάστε εδώ τo πλήρες άρθρο και τις στοιχηματικές προτάσεις από το in2sports.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button