Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Με ενός λεπτού σιγή υποδέχτηκαν τον Γκατούζο οι παίκτες της Νάπολι

Πριν από λίγο καιρό, ο Ιταλός επιθετικός έχασε την αδελφή του, σε ηλικία 37 ετών

Πριν από λίγο καιρό, ο Ιταλός επιθετικός έχασε την αδελφή του, σε ηλικία 37 ετών

Ο Τζενάρο Γκατούζο ήταν το κεντρικό πρόσωπο στο προπονητικό κέντρο της Νάπολι, όπου εκτυλίχθηκαν συγκινητικές στιγμές στην τελευταία προπόνηση της ομάδας.

Το γεγονός πως ο Ιταλός τεχνικός έχασε την αδερφή του Φραντσέσκα, σε ηλικία 37 ετών, δεν ήταν κάτι που θα μπορούσε να μην αγγίξει τους ποδοσφαιριστές, με την Νάπολι να γνωστοποιεί μέσω επίσημης ενημέρωσης πως όλη η ομάδα θέλησε να δείξει στον προπονητή της πως είναι δίπλα του και του συμπαρίσταται στο 100% σε αυτό το προσωπικό δράμα που βιώνει.

Ναι μεν δεν υπήρχαν ασπασμοί και εναγκαλισμοί λόγω κοροναϊού, ωστόσο μετά από παρότρυνση του αρχηγού Λορέντσο Ινσίνιε, οι παίκτες τήρησαν ενός λεπτού σιγή πριν από την έναρξη της προπόνησης ως ελάχιστο φόρο τιμής για τον τραγικό χαμό της αδερφής του Γκατούζο.

Υπενθυμίζεται πως η Φραντσέσκα Γκατούζο απεβίωσε σε ηλικία 37 ετών έπειτα από τρίμηνη μάχη που έδωσε στην εντατική, με την αδερφή του προπονητή της Νάπολι να πάσχει από χρόνια ασθένεια και τα τελευταία χρόνια να είχε χρειαστεί να υποβληθεί σε πολλές εγχειρήσεις.

Διαβάστε επίσης

Back to top button