Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Με τις… ευλογίες Κόντε στην ΑΕΚ ο Ενομπακαρέ

Έτοιμη να ανοίξει το… χορό των θερινών μεταγραφών είναι η ΑΕΚ, η οποία βρίσκεται στην τελική ευθεία για την απόκτηση του Μπράιτ Ενομπακαρέ.

Πολύ κοντά στην πρώτη της μεταγραφή για τη θερινή περίοδο βρίσκεται η ΑΕΚ.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέφερε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Τσακίρης, ο στην «Ένωση» περιμένουν εντός της ημέρας τον Μπράιτ Ενομπακαρέ μαζί με τους εκπροσώπους του για να συζητήσουν τις λεπτομέρειες της συνεργασίας τους.

Ο 22χρονος άσος που έμεινε ελεύθερος από τη Γουλβς θα προχωρήσει τις συζητήσεις με την «Ένωση» και εφόσον όλα κυλήσουν φυσιολογικά, θα ενταχθεί στο ρόστερ της.

Οι «κιτρινόμαυροι», όπως γράφει σήμερα η «Ώρα των Σπορ», φέρονται να πρόλαβαν την Μπεσίκτας, η οποία επίσης ήθελε τον παίκτη, αλλά εκείνος δεν είχε καμία διάθεση να παίξει στην Τουρκία.

Σημαντικό ρόλο στην υπόθεση, μάλιστα, φαίνεται πως έπαιξε η επιθυμία του Μάσιμο Καρέρα.

Ο Ιταλός τεχνικός, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, είχε λάβει ένα άκρως εντυπωσιακό βιογραφικό για τον ταλαντούχο εξτρέμ από τον Αντόνιο Κόντε, και στη συνέχεια έψαξε περισσότερο ο ίδιος την συγκεκριμένη περίπτωση.

Εν τω μεταξύ, η έλευση του Ενομπακαρέ δεν σημαίνει πως η ΑΕΚ δεν θα προχωρήσει για την απόκτηση άλλου εξτρέμ, αφού θα πάει για έναν «καθαρόαιμο» ακραίο παίκτη.

πηγή: Sport-FM

Διαβάστε επίσης

Back to top button