Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Γ’ Εθνική: Σε 4 ομίλους το πρωτάθλημα τη νέα σεζόν

Παρά τις αντιδράσεις των ομάδων, η ΕΠΟ θα ακολουθήσει όσα προβλέπει η προκήρυξη για τη νέα σεζόν.

Παρά τις αντιδράσεις των ομάδων, η ΕΠΟ θα ακολουθήσει όσα προβλέπει η προκήρυξη για τη νέα σεζόν.

Προκήρυξη τριετίας για τη Γ’ Εθνική είχε δημιουργήσει η ΕΠΟ το 2021 και σκοπεύει να την τηρήσει. Αυτή προβλέπει πως το πρωτάθλημα τη σεζόν 2023-24 θα διεξαχθεί σε 4 ομίλους των 18 ομάδων.

Πέρυσι, η καθυστέρηση της έναρξης του πρωταθλήματος λόγω των δικαστικών εκκρεμοτήτων, ανάγκασε την ΕΠΟ να αλλάξει τα προβλεπόμενα και να γίνει η Γ’ Εθνική σε 5 ομίλους.

Για τη νέα σεζόν, όμως, παρά τις αντιδράσεις των ομάδων και την απαίτησή τους για αύξηση των ομάδων και των ομίλων στην κατηγορία, η προοπτική για τη διεξαγωγή ενός δυνατού και ανταγωνιστικού πρωταθλήματος είναι ορατή.

Δικαστικά… δράματα το καλοκαίρι δεν προβλέπονται, μιας και ψηφίστηκε στο καταστατικό της ΕΠΟ η διευθέτηση όλων των υποθέσεων έως τη λήξη της σεζόν. Στα μέσα Ιουνίου, με τους αγώνες μπαράζ να έχουν ολοκληρωθεί, θα έχει ξεκαθαρίσει η εικόνα των ομάδων που θα έχουν δικαίωμα να αγωνιστούν στη Γ’ Εθνική και θα μπορούν να κάνουν το σχεδιασμό τους.

Το μέλλον της κατηγορίας ωστόσο μετά το 2024 είναι στον αέρα, καθώς η επόμενη χρονιά θα είναι… προεκλογική στην ΕΠΟ και, όπως γίνεται συνήθως, θα υπάρχει πίεση για την αύξηση των ομάδων. Οπότε η επόμενη προκήρυξη θα συνταχθεί με άλλα δεδομένα.

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button