ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Ο Βρέσκας, τα θετικά αποτελέσματα και ο οφθαλμίατρος!(vids)

Τη Δευτέρα 8/6 στο ΔΑΚ Λαμίας ο ΠΑΣ Λαμία θα υποδεχθεί τον Παναιτωλικό για την πρεμιέρα των play out της SuperLeague 1.

H KΕΔ όρισε διαιτητή του αγώνα τον Γιώργος Βρέσκα από την Πιερία, ο οποίος έχει βρεθεί στο γήπεδο με τον ΠΑΣ Λαμία άλλες 4 φορές φέτος!

Ο Βρέσκας λοιπόν τις πιο πολλές φορές έχει βρεθεί ως τέταρτος σε αγώνα της Λαμίας, παρόλο αυτά τα αποτελέσματα με τον συγκεκριμένο διαιτητή είναι θετικά για την ομάδα της Φθιώτιδας.

Βέβαια, σε ένα συγκεκριμένο ματς, στο μοναδικό όπου ο Βρέσκας βρέθηκε ως πρώτος διαιτητής η Λαμία είχε έντονα παράπονα…

Αρχικά, στον αγώνα με τον Ατρόμητο στον πρώτο γύρο και στο 2-2 ο Βρέσκας ήταν 4ος διαιτητής, ενώ και στο μεγάλο διπλό της Λαμίας στη Λάρισα με 0-3 ο Κατερινιώτης διαιτητής ήταν στον πάγκο ως τέταρτος.

Πρώτη φορά για φέτος όπου ο Βρέσκας διεύθυνε αγώνα του ΠΑΣ Λαμία, ήταν στον αγώνα του «Κλεάνθης Βικελίδης»! Σε εκείνον τον αγώνα, η ομάδα του Άκη Μάντζιου έφυγε με το 1-1 από τη Θεσσαλονίκη!

Μάλιστα, σε εκείνο το παιχνίδι ο Βρέσκας και οι βοηθοί του είχαν ακυρώσει το πρώτο γκολ του Ροτζέριο Τουράμ, ως αντικανονικό με την ΠΑΕ ΠΑΣ Λαμία να βγάζει σύντομη ανακοίνωση.

Η ανακοίνωση:

«Προτείνουμε στην ΕΠΟ και στον κ. Περέιρα μετά το τέλος του παιχνιδιού, ο κύριος Βρέσκας να εξεταστεί σε οφθαλμίατρο γιατί μάλλον… υπάρχει πρόβλημα.»

Το μοναδικό αρνητικό αποτέλεσμα, ήταν το 0-4 με τον Ολυμπιακό στο ΔΑΚ Λαμίας, όπου και σε αυτό ο Βρέσκας ορίστηκε ως τέταρτος διαιτητής.

Διαβάστε επίσης

Back to top button