Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Όσο ζεί… ελπίζει ο Πανιώνιος!

Σημαντική νίκη για τον Πανιώνιο στην πρεμιέρα των play out...

Στην πρεμιέρα των πλέι άουτ ο Πανιώνιος πήρε μεγάλη νίκη με 1-0 επί του Βόλου.

SUPER LEAGUE- PLAY-OUT 1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-ΒΟΛΟΣ: 1-0
Γήπεδο: Δημοτικό στάδιο Νέας Σμύρνης
Διαιτητής: Στέφανος Κουμπαράκης

Ο Πανιώνιος πήρε μεγάλη νίκη στην πρεμιέρα των πλέι άουτ, αφού νίκησε με 1-0 τον Βόλο στο άδειο γήπεδο της Νέας Σμύρνης και διατήρησαν τις ελπίδες τους για παραμονή στη Σούπερ Λίγκα.

Το ματς

Στο 7ο λεπτό το σουτ του Μπαλογιάννη πέρασε ψηλά ενώ στο 8’ ο Τόρες έκανε την κεφαλιά από δύσκολη γωνία, με τον Κότνικ να διώχνει σε κόρνερ.
Στο 19ο λεπτό η κεφαλιά του Ντομίνγκες πέρασε λίγο έξω όπως και το φάουλ του Μουνίθ στο 37’. Το 0-0 ήταν το αποτέλεσμα του πρώτου ημιχρόνου.

Στην επανάληψη, ο Βόλος μπήκε δυνατά, πίεζε για να φτάσει στο γκολ, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Στο 57′ οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που βρήκαν το πολυπόθητο γκολ που έψαχναν, με πρωταγωνιστές και πάλι τους Εμμανουηλίδη και Τσιλούλη. Με τον πρώτο να γίνεται αποδέκτης βαθιάς μπαλιάς και να μπαίνει από τα δεξιά στην περιοχή. Ο νεαρός εξτρέμ πέρασε τη μπάλα κάτω από τα πόδια του Ντεντάκη και ο Τσιλούλης από κοντά σε κενή εστία δεν δυσκολεύτηκε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα. Οι Βολιώτες δεν έδειξαν διάθεση να πιέσουν για να φτάσουν στην ισοφάριση και εύκολα ο Πανιώνιος κρατούσε το μηδέν στην άμυνα. Στο 89′ μάλιστα, ο Σαραμαντάς έφυγε στην αντεπίθεση, πήρε την κόντρα και βγήκε τετ-α-τετ με τον Γκαραβέλη, αλλά το σουτ που επιχείρησε έφυγε έξω. Μέχρι το φινάλε δεν άλλαξε κάτι και έτσι ο Πανιώνιος έφτασε στους 14 βαθμούς, στο -3 από Παναιτωλικό και στο -4 από Ξάνθη.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: (Λεωνίδας Βόκολος): Κότνικ- Ντομίνγεζ, Σταυρόπουλος, Σαραμαντάς, Ρέντζας- Οικονομίδης (71′ Μιλόγεβιτς), Παπανικολάου, Κόρμπος- Τσιλούλης, Αραμπούλι (39′ Λυμπεράκης), Εμμανουηλίδης (86′ Παπαγεωργίου).

ΝΠΣ ΒΟΛΟΣ (Στέφανος Ξηροφώτος): Γκαραβέλης- Δημόπουλος, Οικονόμου, Φεράρι, Ντεντάκης- Τσοκάνης, Μπαλογιάννης (84′ Κάσες)- Λύρατζης (64′ Τσαούσης), Μουνίθ, Ζοάο- Μάντζης.

Διαβάστε επίσης

Back to top button