Στοίχημα

Στοίχημα Προγνωστικά: Εγγύηση Σέλτικ και Άντερλεχτ

Αρκετή δράση και στο πρόγραμμα της Τετάρτης, με αγώνες πρωταθλημάτων, όπως την Γαλλία, το Βέλγιο, την Σκωτία και όχι μόνο.

Αρκετή δράση και στο πρόγραμμα της Τετάρτης, με αγώνες πρωταθλημάτων, όπως την Γαλλία, το Βέλγιο, την Σκωτία και όχι μόνο.

Δείτε τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρείες στην Ελλάδα για το 2022.

Ανζέ – Σεντ Ετιέν (20.00)

Επιστοφή στις νίκες μετά από καιρό για την Ανζέ, η οποία υποδέχθηκε την Τρουά και επιβλήθηκε με 2-1. Από τις πλέον άνετες ομάδες του Σαμπιονά, αφού έχει αποσπαστεί αρκετά από την επικίνδυνη ζώνη της βαθμολογίας, ενώ αν παρουσιαστεί πιο αποτελεσματική στο υπόλοιπο της σεζόν, τότε είναι πιο κοντά στο να διεκδικήσει ένα Ευρωπαϊκό εισιτήριο από ότι να κινδυνέψει.

Παρότι το πάλεψε όσο μπορούσε η Σεντ Ετιέν, εντούτοις είχε απέναντι της μια φορμαρισμένη Λιόν και δεν απέφυγε την εκτός έδρας ήττα με 1-0. Ωστόσο τα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα έχουν αντίκτυπο στον βαθμολογικό πίνακα, αφού με απολογισμό 2-6-13 βρίσκεται στην ουρά του Σαμπιονά και φυσικά αποτελεί την πιο δυσάρεστη έκπληξη στην Γαλλία. Κάθε ματς από εδώ και το εξής έχει ξεχωριστή σημασία σε όλους τους τομείς.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Με το μαχαίρι στα… δόντια η Σεντ Ετιέν, που πρέπει να βρει πάση θυσία κάτι θετικό στο εν λόγω ματς. Ρίσκο με την ισοπαλία και το 3.40 από την Stoiximan.

Χαρτς – Σέλτικ (21.45)

Για το κύπελλο η τελευταία χρονικά υποχρέωση για την Χαρτς, που πέρασε άνετα από την έδρα της Τάλμποτ με 5-0. Γενικά δείχνει στα καλύτερα της και στο πρωτάθλημα, αφού προέρχεται από τρία διαδοχικά τρίποντα, με πιο πρόσφατο το 2-0 επί της Σεντ Τζόνστον εντός έδρας. Αναμενόμενα αναρριχήθηκε σημαντικά στον πίνακα της βαθμολογίας, όμως αυτό το ικανό της σερί δοκιμάζεται για τα καλά σήμερα απέναντι στην ανεβασμένη επίσης Σέλτικ.

Στην επόμενη φάση του κυπέλλου βρέθηκε και η Σέλτικ, με το διπλό επί της Αλόα με 2-1, όμως και στην Πρέμιερ της Σκωτίας επιχειρεί την αντεπίθεση της. Με φόρμα 8-1-0 στις εννιά τελευταίες αγωνιστικές βρέθηκε στο -4 από την πρωτοπόρο Ρέιντζερς και όλα πλέον είναι ανοιχτά όσον αφορά την διεκδίκηση του τίτλου. Δυσκολότερο το έργο της πάντως σήμερα στην έδρα της Χαρτς, όπου δεν θέλει να αφήσει βαθμούς.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Δεν θα είναι εύκολο για την Σέλτικ, αλλά πλέον έχει την φόρμα και την φόρα για να περάσει με το διπλό από την έδρα της Χαρτς και να επιβεβαιώσει το διπλό στο 1.72 από το Pamestoixima.

Άντερλεχτ – Σερκλ Μπριζ (22.00)

Την εξαιρετική της πορεία συνεχίζει σχεδόν αδιάκοπα η Άντερλεχτ, περνώντας με το διπλό και από την έδρα της Μαλίν με 1-0. Με φόρμα 6-3-0 στις εννιά τελευταίες αγωνιστικές, η ομάδα του Κομπανί είναι από τις πιο σταθερές ομάδες του Βελγίου και δείχνει ικανή να πρωταγωνιστήσει μετά από χρόνια. Ευκαιρία για ένα ακόμη τρίποντο σήμερα κόντρα στην Κλαμπ Μπριζ, όπου είναι ξεκάθαρα το φαβορί του αγώνα.

Στην καλύτερη της φάση από το ξεκίνημα της σεζόν βρίσκεται η Σερκλ Μπριζ, με αποκορύφωμα το 3-1 επί της Βάρεγκεμ προ ημερών. Με τρεις διαδοχικές νίκες σε επίπεδο πρωταθλήματος έχει αποσπαστεί πλέον από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας και χωρίς άγχος θα δει τα υπόλοιπα παιχνίδια, με στόχο το καλύτερο δυνατό. Ένα σερί που κινδυνεύει φυσικά για τα καλά σήμερα απέναντι στην αξιόλογη και ικανή φέτος Άντερλεχτ.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Ομάδα εμπιστοσύνης φέτος η Άντερλεχτ και έχει βάλει πλώρη γι’ ακόμη πιο ψηλά στην βαθμολογία. Προβάδισμα λοιπόν στον άσο και το 1.60 της Bet365.

Διαβάστε επίσης

Back to top button