Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Serie A: Οι ομάδες δεν θέλουν πρωταθλητή και υποβιβασμούς, αν η σεζόν διακοπεί ξανά

Τα 4/5 των ομάδων τάχθηκαν υπέρ της συγκεκριμένης πρότασης

Τα 4/5 των ομάδων τάχθηκαν υπέρ της συγκεκριμένης πρότασης

Οι 20 ομάδες που απαρτίζουν την Serie A συμμετείχαν το βράδυ της Παρασκευής σε συνεδρίαση για να συζητήσουν τα πλάνα της ιταλικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας για έναν αλγόριθμο, που στην ουσία θα καθορίσει την τύχη της σεζόν 2019-2020 σε περίπτωση που εμφανιστεί νέο κρούσμα κοροναϊού και επιβάλλει νέα διακοπή στη διοργάνωση.

betatzhs

Ωστόσο, σύμφωνα με ιταλικά Μέσα, κατά τη διάρκεια του συμβουλίου, οι 16 εκ των 20 ομάδων ψήφισαν υπέρ της μη ανάδειξης πρωταθλητή και κατά των υποβιβασμών σε περίπτωση που υπάρχει νέα διακοπή, σε περίπτωση που δεν έχει ξεκαθαρίσει κάτι μαθηματικά.

Οι άλλες τέσσερις ομάδες επέλεξαν να ψηφίσουν λευκό τηρώντας μία πιο ουδέτερη στάση, ωστόσο το γεγονός πως τα 4/5 των ομάδων έχουν συγκεκριμένη θέση ενδέχεται να παίξει σημαντικό ρόλο πριν ληφθεί η τελική απόφαση.

Όσο για το πότε θα ξεκαθαρίσει το τοπίο και οι ομάδες δεν θα ταξιδεύουν πλέον σε αχαρτογράφητα νερά όσον αφορά στην τύχη της φετινής Serie A, την ερχόμενη Δευτέρα αναμένεται νέα συνεδρίαση της FIGC όπου θα παρθεί οριστική απόφαση για το αν θα ισχύσει αλγόριθμος σε περίπτωση νέας διακοπής του πρωταθλήματος ή θα μπει παύλα στη σεζόν.

Ετικέτες
autovision

Διαβάστε επίσης

Back to top button
Close