Άλλα αθλήματαΜπάσκετ

Βασιλειάδης για Σχορτσανίτη: Δεν έτρωγε σαν τρελός, είχε πρόβλημα με ορμόνη

Ο 36χρονος γκαρντ της Ομπραντόριο μίλησε για τον διεθνή σέντερ και για τα δικά του σχέδια για το μέλλον

Συνέντευξη στην ισπανική ιστοσελίδα solobasket.es παραχώρησε ο Κώστας Βασιλειάδης, όπου, μεταξύ άλλων, μίλησε και για τον φίλο του, τον Σοφοκλή Σχορτσιανίτη.

Για τον διεθνή σέντερ, ο 36χρονος γκαρντ της Ομπραντόριο τόνισε: “Κάποιοι τραυματισμοί κι ένα πρόβλημα με τα κιλά τον κράτησαν μακριά από το ΝΒΑ, λόγοι δηλαδή που δεν έχουν σχέση με το μπάσκετ. Έδειξε το επίπεδό του στις ομάδες που έπαιξε. Είναι πολύ καλός μου φίλος, έχουμε περάσει πάρα πολλές ώρες μαζί. Είναι με την οικογένειά του και θέλει να απολαύσει τα τελευταία του χρόνια στην ενεργό δράση. Νομίζω πως αν δεν είχε το θέμα με το βάρος, θα κατέληγε στο ΝΒΑ. Το πρόβλημα είναι πως δεν έτρωγε σαν τρελός, απλά είχε ένα θέμα κάποια ορμόνη.

Όταν τον είδε ένας ειδικός, διαπίστωσε ότι 3-4 τροφές τον κάνουν να παίρνει βάρος πολύ γρήγορα. Όταν σταμάτησε να τρώει τα συγκεκριμένα πράγματα, έχασε 12 κιλά σε τρεις μήνες κι έπαιζε εξαιρετικά. Είναι δύσκολο όμως να διατηρείς το βάρος σου”.

Για τις σκέψεις του, σχετικά με το μέλλον του, ο Βασιλειάδης δήλωσε: “Με όλα αυτά που συμβαίνουν με τον κορωνοϊό, τα πάντα έχουν σταματήσει. Το καλοκαίρι είχα προγραμματίσει να παρακολουθήσω σεμινάρια προπονητικής στην Ελλάδα, αλλά δεν ξέρω για πότε θα μετατεθούν ή αν θα γίνουν διαδικτυακά. Όταν σταματήσω το μπάσκετ, θέλω να μπω στον κόσμο της προπονητικής, να δω πώς σκέφτονται οι προπονητές και αν μπορώ να προσαρμοστώ”.

Διαβάστε επίσης

Διαβάστε επίσης
Close
Back to top button