ΑφιερώματαΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Από τη νίκη με γκολ του Επίσκοπου… στα αρνητικά αποτελέσματα της SuperLeague 1!(vids)

Η προϊστορία του ΠΑΣ Λαμία με τον Παναιτωλικό στη SuperLeague 1 δεν ενθουσιάζει (ακόμη) τους φίλους της φθιωτικής ομάδας... παρόλο αυτά, το αυριανό αποτέλεσμα μπορεί να αλλάξει τα ιστορικά δεδομένα! Το LamiaSports σας παρουσιάζει την προϊστορία των δύο ομάδων!

Ο Παναιτωλικός δεν έχει χάσει από τη Λαμία στους έξι αγώνες που έχουν δώσει για τη Super League.

Για να βρει κανείς νίκη της Λαμίας, πρέπει να γυρίσει 15 χρόνια πίσω, όταν για την Γ’ Εθνική νικούσε με 1-0 (90’ σουτ Επίσκοπος).

Τον Οκτώβρη ο Παναιτωλικός πήρε στη Λαμία τον πρώτο του βαθμό στο πρωτάθλημα με το 0-0, ενώ εκεί είχε νικήσει στις 2 Φεβρουαρίου 2019 με 2-0, χαλώντας τότε στη Λαμία το εντυπωσιακό σερί τεσσάρων νικών που είχε στην έδρα της.

Το περσινό 2-2 στο Αγρίνιο είχε εντυπωσιακή εξέλιξη μέχρι το τέλος, ενώ και η προπέρσινη νίκη  του Παναιτωλικού ήταν δύσκολη και επιτεύχθηκε με πέναλτι του Μοράρ στο 75’.

Εξίσου εντυπωσιακό… ήταν και το τελευταίο παιχνίδι μεταξύ τους, το οποίο έλαβε χώρα στο γήπεδο των «κίτρινων» με το τελικό σκορ να είναι το 1-1.

Η Λαμία έχει πετύχει πέντε γκολ στα παιχνίδια τους, με τα τέσσερα να είναι στο δεύτερο ημίχρονο και μόλις το ένα στο πρώτο, ο Παναιτωλικός οχτώ, τα τέσσερα στο πρώτο ημίχρονο.

Αναλυτικά η προϊστορία:

Η ιστορία
Νίκες Παναιτωλικού: 2
Ισοπαλίες: 3

Νίκες Λαμίας: 0

Με γηπεδούχο τον Παναιτωλικό

Νίκες Παναιτωλικού: 1
Ισοπαλίες: 2

Νίκες Λαμίας: 0

Στον πρώτο γύρο
07.10.2019: Λαμία – Παναιτωλικός 0-0

18.09.2020: Παναιτωλικός – Λαμία 1-1

Πέρσι
24.09.2018: Παναιτωλικός – Λαμία 2-2
(27’ σουτ  Μάζουρεκ, 88’ σουτ Μανά – 74’ σουτ Επστάιν, 90’ σουτ Αντέτζο. Ο Κυριακίδης απέκρουσε πέναλτι του Μαστούρ).

Διαβάστε επίσης

Back to top button