Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιροΣτοίχημα

Δυάδα σε απόδοση 5.95 & fun bet στο 5.60

Οι στοιχηματικές επιλογές του in2sports από τον Χρήστο Βενίδη στο LamiaSports.

Ακόμη ένα βήμα για την κατάκτηση (και) του φετινού τίτλου στην Bundesliga, που θα είναι ο όγδοος διαδοχικός, έκανε η Μπάγερν Μονάχου. Οι Βαυαροί επιβεβαίωσαν την εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση, στην οποία βρίσκονται μετά την επανέναρξη του πρωταθλήματος, καθώς μετρούν πέντε νίκες σε ισάριθμους αγώνες.

Ένα γκολ του Δημήτρη Τσιλούλη ήταν αρκετό για να χαρίσει στον Πανιώνιο τη νίκη με 1-0 επί του Βόλου, στην πρεμιέρα των Play Out της Super League, στην επιστροφή στη δράση έπειτα από 97 ημέρες! Η ομάδα του Λεωνίδα Βόκολου πήρε τους τρεις βαθμούς στη Νέα Σμύρνη και ατενίζει με μεγαλύτερη αισιοδοξία το μέλλον, στην προσπάθειά της για αποφυγή του υποβιβασμού!

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Μπρούνο Γκάμα, ο Άρης επικράτησε 3-1 του ΟΦΗ στο «Κλεάνθης Βικελίδης», στην πρεμιέρα των Play Off της Super League. O ΟΦΗ προηγήθηκε στο σκορ, και φάνηκε να έλεγχει την αναμέτρηση, ωστόσο ο 33χρονος Πορτογάλος είχε διαφορετική άποψη, και με δύο γκολ βοήθησε τον Άρη να πάρει την πρώτη νίκη στα Play Off.

Με δύο παιχνίδια συνεχίζουμε σήμερα στοιχηματικά, ΑΟΥΓΚΣΠΟΥΡΓΚ – ΚΟΛΩΝΙΑ στις 19:00 στην Bundesliga. Και στην Primeira Liga στην Πορτογαλία ΡΙΟ ΑΒΕ – ΠΑΣΟΣ ΦΕΡΕΙΡΑ στις 23:00.

Διαβάστε εδώ το πλήρες άρθρο και της στοιχηματικές προτάσεις στο in2sports.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button