ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

«Άνοιξε λογαριασμό» ο Βιγιάλμπα… επέστρεψε στα γκολ ο Μπιανκόνι!

Ξεκίνησαν με γκολ τα play out οι δύο Λατίνοι του ΠΑΣ Λαμία... και αυτή είναι μία ευχάριστη εξέλιξη!

Νίκη και μάλιστα με 2-0 σκορ επί του Παναιτωλικόυ και χαμόγελα στον ΠΑΣ Λαμία.

Η ομάδα της Φθιώτιδας κατάφερε «χτυπώντας» κυρίως στις αντεπιθέσεις να «πληγώσει» τον Παναιτωλικό και να του βάλει δύο γκολ.

Έτσι, έφτασε στην πρώτη νίκη για το μίνι-πρωτάθλημα η Λαμία, ενώ είχαμε έξτρα χαμόγελα για τις ατομικές εμφανίσεις ποδοσφαιριστών!

Ο Άκης Μάντζιος είδε τον Λεονάρντο Βιγιάλμπα, τον οποίο και επέλεξε να ξεκινήσει βασικό να «ανοίγει λογαριασμό», βάζοντας ένα όμορφο γκολ. Συν τοις άλλοις, ο Αργεντινός ο οποίος χθες αγωνίστηκε ως δεκάρι, είχε κι΄άλλες καλές φάσεις με τον προπονητή του να «τρίβει τα χέρια του».

Τώρα, εκτός από τον Βιγιάλμπα, ικανοποίηση άφησε και ο δεύτερος σκόρερ του ΠΑΣ! Ο Μιγκέλ Μπιανκόνι μπορεί να μην ξεκίνησε βασικός, όμως όταν πέρασε αλλαγή.. μπήκε και τα άλλαξε όλα!

Ο Βραζιλιάνος, πέρασε αλλαγή και «ανακάτεψε» με τις κινήσεις του την άμυνα του Παναιτωλικού, ενώ τραβόντας δύο αμυντικούς πάνω του, έδινε τη δυνατότητα στον Ρόμανιτς, κυρίως, να φεύγει στην κόντρα. Επίσης σημαντικό είναι ότι επέστρεψε στα γκολ, καθώς είχε να σκοράρει από το ματς Κυπέλλου με τα Τρίκαλα, στις 15/1.

Διαβάστε επίσης

Back to top button